Try out concert Neil Diamond Memories Band

Foto:

Op zaterdag 28 oktober geeft de  Neil Diamond Memories Band, een band met een Dongens tintje, een try out concert. Theater De Cour in Terheijden. Gezellig avondje met de de bekende nummers van Neil Diamond in de sferen van de jaren 70.

Een van de bandleden is de Dongense Angelique Gulickx . Sinds eind vorig jaar zingt zij als één van de backing vocals bij deze tributeband. Kaarten voor het try out concert zijn verkrijgbaar voor € 10.00 bij: v. Delft Sport, Doelstraat 11 te Dongen of aan de kassa van De Cour in Terheijden maar ook viade e website: www.neildiamondmemories.com

Neil Diamond komt naar Nederland en een grote groep fans is zich aan het voorbereiden op deze komst van de legendarische zanger. De vinyl platen worden van zolder gehaald en de stof van de naald geborsteld, en de volumeknop gaat een paar getallen hoger bij Sweet Caroline. Rond deze aandacht zou het mooi zijn als liefhebbers tijdens een gezellig avondje uit live kunnen genieten van deze nostalgische muziek uit de jaren 70.

Marcel Mulders, is de zanger/frontman van de band, en tevens oprichter van de band. Vanaf zijn 18e jaar is hij geïnspireerd door Neil Diamond en weet dat gevoel in zijn stem en performance te leggen met zijn warme stem en de juiste uitstraling. Hij had al jarenlang een droom, het oprichten van een Neil Diamond Tribute Band, in de stijl van de jaren ’70. Samen met zijn muzikale vriend Henk Vos, heeft hij zijn plannen uitgewerkt en is op zoek gegaan naar bandleden. Binnen enkele maanden is er een fantastische club muzikanten ontstaan met de juiste klik en goede sfeer. In januari 2017 werd muzikaal leider Ron Keeris aangesteld, en is de band druk aan het repeteren. De NDM band is erg ambitieus en ziet veel mogelijkheden in Europa. In Amerika en Australië zijn er vergelijkbare Tribute Bands wekelijks te zien, maar in Europa nog maar heel weinig, aldus Marcel.

De echte Neil fans verlangen naar de shows zoals Neil gaf in de jaren ’70, en dat gevoel wil deze band uitstralen en meegeven aan het publiek. Zo is dan ook de naam van de band ontstaan: NEIL DIAMOND MEMORIES BAND. Deze 11 koppige Tribute band neemt u dus terug naar de glorietijd van Neil Diamond in de jaren ’70. Het betreft een spetterend optreden met veel muziek en hoog showgehalte. Vele hits komen voorbij, als “Sweet Caroline”, “Girl, You’ll Be A Woman Soon”, “Solitary Man”, “I Am…I Said”, “Cracklin’ Rosie”… en vele anderen.  Deze Neil Diamond MemoriesTribute weet als geen andere een gevoelige snaar te raken bij mensen die de muziek van Neil waarderen, maar ook mensen die weinig van Neil Diamond kennen zullen aangenaam verrast zijn door de songs die hij ten gehore brengt.

De kick off van de Neil Diamond Memories Tribute band is op 9 December in de Cacaofabriek in Helmond!  In Helmond starten we met de complete show en hopen daar een scala aan beautiful noise teweeg te brengen.  We hebben al een opwarmertje gehad als gast bij Omroep Brabant 22 september met een liveoptreden in een akoestische setting op de radio. De dag erna hebben we een optreden verzorgd op de 50+ beurs in de Jaarbeurs te Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen