Kleppers Lichtjes Tocht op zaterdag 21 oktober

Foto: Opa Jack

Zaterdag a.s. (21 oktober) is het zover, de derde editie van de Klepper Lichtjestocht Dongen (KLD) gaat dan om 18:30 uur van start bij café de Viersprong.

Dit jaar is er voor de deelnemers de keuze tussen 25 km of 40 km biken in het donker. Het veelal donkere parcours voert de deelnemers door het dorp zelf, langs het kanaal, door de bossen, tussen boomgaarden en dwars door bedrijven die er speciaal open voor blijven. Deze bedrijven halen alles uit de kast om er een feestje van te maken. Dit jaar heeft de KLD meer dan 30 deelnemende bedrijven en is de rustplaats wederom tussen de motorblokken van autosloperij van de Mosselaar.

Ook hebben nieuwe bedrijven zich aangesloten bij de tocht om het spektakel nog groter te maken. Het KLD stuntteam is de afgelopen maanden druk geweest met het testen van nieuwe hindernissen en X-factors, deze zijn vastgelegd in 5 afleveringen op www.facebook.com/KleppersLichtjestochtDongen/

Wil jij meedoen? Schrijf je in via www.tcdekleppers.nl/inschrijven/ en kom zaterdag a.s., met een mountainbike met groot licht naar Café de Viersprong in de Kanaalstraat (fietshelm is verplicht). Er kan gestart worden vanaf 18:30 t/m 20:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen