Voetbalacademie Brabant komt naar Dongen

Foto:

Goed nieuws voor alle voetballers in Dongen. De gerenommeerde Voetbal Academie Brabant start in Dongen vanaf zondag 24 september met een cursus voor voetballers van 5 tot en met 15 jaar onder het motto: Leer voetballen als een prof Daarnaast houdt de Voetbal Academie op zondag 15 oktober één van haar beroemde Brabantse Voetbaldagen op Sportpark Dongekant, het complex van DVVC.

“Al sinds onze start in 2008 is de Voetbal Academie Brabant actief binnen het jeugdvoetbal en inmiddels uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende voetbalopleiders”, aldus oprichter Mark van de Sande uit ’s Gravenmoer. Mark legt graag uit wat zijn methode zo uniek maakt: “ Mijn hart ligt bij het jeugdvoetbal. Waar veel bonden en trainers geloven in een visie waar collectief trainen het belangrijkste is, (een visie die lijnrecht tegenover b.v. Wiel Coerver staat) weet Voetbal Academie Brabant deze visies te verenigen en te komen met een alles omvattend leerplan. Voetballers kunnen bij Voetbal Academie Brabant terecht om opgeleid te worden tot een veelzijdige speler. We bieden een opleiding die ervoor zorgt dat in elke situatie de techniek voorhanden is om voor elk probleem een oplossing te hebben.”

Leerplan
“Het huidige voetbal verlangt een multifunctionele speler die beschikt over een goede conditie, technische vaardigheid, tactisch inzicht en een gezonde drive en mentaliteit. In cursussen van 10 opeenvolgende lessen bieden we jongens en meisjes van 5 t/m 15 jaar de mogelijkheid om talloze technische bewegingen te leren en nog meer uit hun sport te halen.” vervolgt mark.” Voetbal Academie Brabant biedt voetballers onder leiding van specialisten op het gebied van technische, tactische, fysieke en mentale training een uitgebalanceerde opleiding op basis van een door ons ontwikkeld leerplan. We zorgen voor een betere individuele ontwikkeling van de speler in bewegelijkheid, coördinatie en zelfvertrouwen zodat hij of zij met steeds meer plezier zal voetballen. “

Meer info: http://www.voetbalacademiebrabant.nl
Meer informatie over de cursus die start op zondag 24 september vind je HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen