Uw bedrijf in de Jubileumglossy ‘100% DONGEN’?

Foto:

Na de overweldigende reacties op de eerder verschenen glossy’s ‘100% Dongen’ komt in december van dit jaar de vijfde editie van dit prachtige magazine uit. Een mooi jubileum en de makers van de 100% DONGEN zijn dan ook van plan om van deze editie iets extra bijzonders te maken.

Bart van Kerkhof, uitgever van de glossy legt uit: “De reacties op de eerste edities waren zo overweldigend dat we inmiddels twee keer per kaar de ‘100% DONGEN’ uitbrengen. De volgende editie staat gepland voor half december van dit jaar.” Voor bedrijven kan een plekje in de glossy erg interessant zijn. “Het is het perfecte medium om op een aantrekkelijke manier je bedrijf te presenteren en zo onder de ogen van je potentiële klanten te komen.” zegt Bart. “Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van een advertentie van een kwartpagina tot een advertorial van 8 pagina’s, compleet met interview én een nieuwe op maat gemaakte fotoreportage door de bekende professionele fotograaf Jan Stads”

Van Kerkhof roept ondernemers die hierover meer willen weten op om vrijblijvend contact op te nemen. “Dat kan per mail via [email protected] of telefonsich op nummer 06-36323131. In verband met de planning van de jubileumeditie is het wel aan te raden om  eventuele interesse hiervoor voor eind september kenbaar te maken.”

De inhoud van de komende glossy’s blijft volgens Bart zeker ook 100% Dongens. “Er zijn nog zoveel bijzondere onderwerpen uit te lichten in Dongen en er zijn nog zoveel interessante mensen te interviewen dat we nog jaren vooruit kunnen met het maken van een glossy waar je als Dongenaar trots op kan zijn.”

BEKIJK HIER DE EERSTE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (december 2015)

BEKIJK HIER DE TWEEDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (juni 20126)

BEKIJK HIER DE DERDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (december 2016)

BEKIJK HIER DE VIERDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE (juni 2017)

Reacties