Franse sferen in Klein Dongen Vaart

Foto:

In het weekend van 10 en 11 juni a.s. wordt voor de 21e keer op rij het Dorpsfeest georganiseerd voor de inwoners van Klein Dongen Vaart. Het thema is “Vive La France”. Zoals alle jaren wordt het feest georganiseerd op Sportpark De Gaasjes, wat voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een gezellige Frans onderkomen met alles wat daarbij hoort.

Het belooft weer een gezellig feest te worden waar voor jong en oud volop vertier is. Het feest wordt op zaterdagmiddag 13.30 uur geopend met het Kinder Spelspektakel. Het Jeugdcentrum Dongen Vaart heeft weer alles uit de kast gehaald om de kinderen tot en met groep 8 een fantastische middag vol spel en spektakel te bieden. Maar ook voor de allerkleinsten is er volop vertier. Vandaar de oproep aan alle ouders om een kijkje te komen nemen. Zeker omdat de opening verricht zal gaan worden door onze eigen burgemeester Starmans.

Op zaterdagavond wordt het een groot feest. Onder begeleiding van Drive in Disco Gotcha gaan alle Franse remmen los. Er zijn optredens van Het Feestteam en Tim Schalkx. De zondag wordt traditioneel ingevuld door de, inmiddels befaamde, spelen. Na de brunch, die wordt verzorgt door keurslager Marco van Strien, zullen zo’n 18 teams gaan strijden om de eeuwige roem. De vrijwilligers van de Bouwploeg van de Stichting zijn weer een flink aantal maanden in touw geweest om een 9-tal spelen in elkaar te zetten die volledig aansluiten bij het thema en die de deelnemers zullen dwingen om tot het gaatje te gaan. Rond 18.00u zal de prijsuitreiking plaatsvinden waarna het feest om 22.00 uur zal worden afgesloten.

Ook dit jaar is de organisatie volop in touw geweest om bij de lokale ondernemers de benodigde financiële middelen te werven om het feest mogelijk te maken. Gelukkig zijn er weer veel sponsors geweest die hun bijdrage hebben gedaan. De Stichting wil iedereen enorm bedanken voor hun steun. De lokale kasteleins van Dorpscafés van Het Vaartje en Het Karrewiel verzorgen de catering en de Gemeente Dongen heeft ervoor gezorgd dat we het terrein van de Gaasjes mogen gebruiken.

Al met al dus weer een knap staaltje van samenwerking waaruit blijkt dat we een schitterend Dorp hebben waar we veel voor elkaar kunnen krijgen, juist door deze samenwerking.
Iedereen wordt van harte uitgenodigd om eens een kijkje te komen nemen op een van de dagen en onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van de Franse sferen in Klein Dongen Vaart.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen