Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden in t Schouw

Foto: DFBW

Op zondag 2 April 2017 organiseert stichting DFBW voor de 8e keer Dongense Face en Bodypaint Wedstrijden in t Schouw. Het thema voor zowel de Face als de Bodypaint is: Happiness is ?? Daarnaast wordt dit jaar voor de tweede keer een Kids Facepaint Wedstrijd gehouden. Doelstelling  van de organisatie is om hun passie voor Face en Bodypainten overdragen aan de jongere generatie. Het thema voor de kids is: Waar word jij blij van.

Er doen dit jaar deelnemers mee uit Nederland, Belgie en Duitsland. Onder toezicht van een deskundige internationale jury zullen de Face en Body-painters hun creaties opzetten.
Wat kunt u verwachten van deze Face en Body-paint dag. Verschillende Face en Bodypainters laten deze dag zien wat ze in hun mars hebben tijdens een wedstrijd. Deze artiesten gebruiken het menselijk lichaam als canvasdoek om een schilderij op te maken, dat geeft altijd verbluffend mooie resultaten. Aan het einde van de dag laten de modellen met een podiumact op muziek zien wat de painters hebben gemaakt. Met de podium act kunnen painters ook nog een publieks prijs in de wacht slepen. Want het publiek mag naast de vakjury ook stemmen op de mooiste Face en Bodypaint van de dag. Stembriefjes verkrijgbaar bij de kassa.

Er zijn verschillende stands die schmink producten verkopen dus snuffel gerust eens rond bij de kraampjes. Er is in de lobby ook een zithoek, en kunt bij de bar een hapje en een drankje bestellen. Zaal open voor publiek om 11.30 uur. Entree 3,50 per persoon. Kinderen tot 10 jaar gratis. Kinderen alleen onder begeleiding van een volwassenen.

LET OP: dit jaar zitten we op een andere locatie. het adres is: ’t Schouw Rembrantstraat 69 Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen