Kom zondag 19 februari naar de Van den Noort Atledo Cross

Foto:

Aanstaande zondag 19 februari organiseert Atledo alweer voor de 34e keer de Atledo Cross. Met ingang van 2017 heet die voortaan de “Van den Noort” Atledo Cross. Deze cross sluit het Global-e Crosscircuit Midden-Brabant (Regio 13) af.

De Atledo Cross staat bekend als een van de mooiste crossen van de regio. Lekker draven over de bospaden en door het mulle zand van bosgebied de Duiventoren en er is voor ieder wat wils. Van allerjongste pupil tot alleroudste master. Voor mannen en vrouwen. Voor wedstrijdlopers en voor trimmers. Voor lopers met en zonder beperking. En naast de individuele onderdelen kun je je ook met een team van vier lopers inschrijven voor de Woeste Estafette.

Ook voor het publiek is het een mooie wedstrijd. Start en finish zijn in de Woeste Zee en de lopers komen hier elke ronde twee keer langs. Lekker je kind, ouder, vrienden en bekenden aanmoedigen en bij onze stand genieten van een (warme) versnapering. Zo vlak voor carnaval een heerlijk moment om nog even je hoofd lekker leeg te maken in de bossen.

Voorinschrijven kan nog tot en met dinsdag 14 februari via www.inschrijven.nl of [email protected]. Twijfel je toch nog, na-inschrijven kan ook op zondag 19 februari in de Duiventoren tot 45 minuten voor aanvang van je onderdeel. Dus kom zondag 19 februari lekker naar de Duiventoren om mee te lopen of om aan te moedigen. Atledo ziet er naar uit.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen