Gentlemen of Dongen, daar moet je bij zijn!

Foto:

Het aftellen is begonnen! Nog minder dan twee weken en dan is het zover: de Gentlemen of Dongen 2017! En wat hebben ze er zin in!

Jesse Verbunt vertelt enthousiast; “Dit jaar wordt geweldig! We hebben alles uit de kast getrokken. Zo hebben we naast onze (nu al) vertrouwde alcoholvrije cocktailbar de photobooth een make over gegeven.” Ruud Vonk valt in, “Vergeet het VIP-deck in de zaal niet! Compleet met uitsmijter en ober!” Maar hoe word je nu een VIP? Mike de Ruijsscher en Thomas Vellekoop leggen uit, “Bij elke foto die je in de photobooth neemt, maak je kans om een echte VIP te worden. Je wordt naar ons VIP deck in de zaal begeleidt en daar kun je ‘carnavallen like a sir’ wanneer de ober je van een gratis cocktail voorziet.” De organisatie is het er over eens: “dit kan niet anders dan geweldig worden!”

Kaartverkoop
De voorverkoop is open tot 22 februari via www.gentlemenofdongen.nl/kaarten. Kaarten zijn verkrijgbaar voor €4.50 per avond of €12.00 voor alle drie de avonden. Je dient bij het bestellen je leerlingnummer in te vullen. Aan de deur wordt er gecontroleerd op schoolpas om te voorkomen dat het een ‘kinderfeestje’ wordt. Heb je geen schoolpas? Mail dan naar [email protected]. Tijdens de avonden is het ook nog mogelijk om kaarten te kopen voor €5.50 per stuk.

Prijsvraag
De Pee.Tee.Vee prijsvraag is gewonnen door: Fabiënne van Haperen. Gefeliciteerd! De naam Gentlemen of Dongen is natuurlijk een verwijzing naar waar het voor ons allemaal begon, bij De Heeren van Dongen. Er zijn nog steeds kaarten te winnen via onze Facebook acties, via onze sponsoren en het Instagram account van Dongen Nieuws!

Carnaval 2017
Onze events zijn al veel in de publiciteit geweest maar hier nog even een overzicht van onze ‘3 daoge’!

Vrijdag (klik hier https://www.facebook.com/events/1069492023197042/)
Onze carnaval start met niemand minder dan onze resident DJ; DJ Tom. Al jaren weet Tom onze bezoekers helemaal los te laten gaan op zowel de carnavalskrakers als heerlijke house beats. Zet daar een Gentlemen-waardig podium achter en de avond kan eigenlijk al niet meer kapot.

Zaterdag (klik hier https://www.facebook.com/events/1919464208282423/)
De tweede dag zal naast DJ Tom ook een echte feestzanger stralen op ons podium! Niemand minder dan Thom Craane zal de zaal op z’n kop zetten. Thom heeft diverse covers uitgebracht en werkt nu timmert nu ook hard aan de weg met zijn eigen nummers!

Zondag (klik hier https://www.facebook.com/events/1178937465538281/)
Aah… de laatste dag van onze Carnaval is helaas al weer aangebroken op zondag.. maar we gaan er uit met een knal: NEON CARNAVAL! De Gentlemen staat in het teken van blacklight, neonkleuren, natuurlijk weer volop gezelligheid en geweldige DJ’s! De avond wordt geopend door Dongens-eigen DJ Martropez! Vervolgens komen de Lievelings DJ’s van je Zusje de complete tent op z’n kop zetten met hun guilty pleasures en moombathon. Marius V sluit deze editie van de Gentlemen af en laat ons terug kijken op 3 geweldige avonden!

De Gentlemen hopen alle leerlingen van het middelbaar onderwijs dit jaar te mogen ontvangen om het een grandioze Carnaval te maken. Zowel de 15 jarige als de 12 jarige zullen zich thuis voelen in hun ‘carnavals-discotheek’. Gezelligheid maak je immers samen!

Heb je suggesties of iets wat je echt heel graag met de organisatie wil delen? Stuur dan gewoon even een mailtje naar [email protected]

Meer informatie:
www.gentlemenofdongen.nl
www.facebook.com/gentlemenofdongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen