Keukenontwerpers Oosterhout klaar voor de toekomst

Foto:

De oplettende voorbijganger zal het wellicht al gezien hebben: op de gevel van het pand van SieMatic Oosterhout prijkt sinds kort een nieuwe naam: Keukenontwerpers Oosterhout. De nieuwe naam verwoordt perfect wat het bedrijf als sinds 1956 zo toonaangevend maakt in Noord-Brabant: het ontwerpen van praktische en bijzondere keukens.

De naam was niet het enige dat onder handen werd genomen. Ook de showroom werd volledig vernieuwd, waardoor het ruime keukenaanbod nog beter gepresenteerd kan worden. Het assortiment is dermate samengesteld, dat er voor iedere smaak en ieder budget een keuken te vinden is. Dit komt niet in de laatste plaats door SieMatic. Het Duitse topmerk maakt het mogelijk om alle stijlen aan te bieden. Van strak en modern tot romantisch of klassiek. De producten van SieMatic behoren tot het topsegment en het merk heeft zijn eigen publiek dat de kwaliteit van SieMatic kent en er om die reden bewust voor kiest. Daarnaast voert Keukenontwerpers Oosterhout een eigen lijn onder de naam Fusion Design keukens. Ook dit zijn kwaliteitskeukens, voor minder gaat men namelijk niet, maar wel aanmerkelijk voordeliger geprijsd.

Keukenfinanz
Een keuken is geen gebruiksvoorwerp dat je na een paar maanden weer van de hand doet. Als je een keuken koopt, moet hij dus wel helemaal voldoen aan je eisen. Het kan echter zijn dat de prijs van de keuken die je op het oog hebt net iets boven je budget is. Of misschien wil je je spaargeld gewoon gebruiken voor iets anders. In dat geval is Keukenfinanz de oplossing: Je doet een aanbetaling van 15% en lost daarna in maximaal 60 maanden een dusdanig bedrag af dat er na afloop geen restbedrag overblijft. Over de aflossing betaal je geen rente of andere kosten. Je kunt zelf de looptijd kiezen (12, 24 36, 48 of 60 maanden), waardoor de maandlasten laag blijven. Zo weet je vooraf exact waar je aan toe bent. Keukenfinanz wordt aangeboden met een 5 jaar lange APK plus service, waarbij er jaarlijks een monteur langs komt.

Erkend 5-sterrenspcialist
Keukenontwerpers Oosterhout is niet aangesloten bij grote keukenorganisaties, waardoor zij niet gebonden zijn aan standaard keukenoplossingen en werkwijzen. “In onze advisering vormen de wensen en persoonlijke situatie van de klant het uitgangspunt”, vertelt eigenaar Mo Kassem hier over. “ Een goede keuken staat bij een goede service. Dat betekent vakkundig advies, tijdige en complete levering, vakkundige montage, uitstekende garantie- voorwaarden en waardering voor de klant. Het kwaliteitskeurmerk 5-sterrenspecialist wordt alleen toegekend aan bedrijven die aan deze voorwaarden voldoen. We zijn er enorm trots op dat we na toetsing officieel erkend zijn als 5-sterrenspecialist. Dit is voor ons de bevestiging van onze werkwijze, waarin we een tevreden klant als doel hebben.”

Loop gerust eens binnen in de nieuwe showroom. Er wordt alle tijd genomen voor het realiseren van uw keukenplannen. Een mooie keuken is ten slotte meer dan alleen kasten, apparatuur en een werkblad. Een mooie keuken is maat- en mensenwerk!

Keukenontwerpers Oosterhout
De Waard 4
4906 BC Oosterhout
0162 454978
www.keukenontwerpersoosterhout.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen