Boost Your Health event in Dongen op 18 december

Foto:

The Road to Health & Happiness organiseert 18 december het Boost Your Health event in Dongen. Dit event gaat ervoor orgen dat jij in 2017 krachtige resultaten gaat behalen. Tijdens het event komen de 3 belangrijkste onderdelen aan bod die ervoor gaan zorgen dat jij blijvend resultaat gaat behalen.

Ga jij de uitdaging met ons en jezelf aan?
We starten de dag met een Winter Workout in het Trimbos in Dongen. Hier gooien we de spieren los om de dag gezond te starten. Zorg ervoor dat je een handdoek en een fles water meeneemt. Een fris shirt voor na de training is ook prettig om bij je te hebben.

Daarna volgt er een Mindset Masterclass. Deze wordt gegeven door mindset coaches Ilse & Mira. In ongeveer een uurtje laten ze je kennis maken met zaken als reptielenbrein, integriteit en doelen stellen. Onze deelnemers kunnen be-amen dat door het trainen van je mindset je krachtige resultaten gaat behalen.

We sluiten de dag af met een heerlijke en volledige biologische lunch! Eet vooraf dus niet teveel en geniet van al onze versnapperingen. De kosten voor dit event bedragen slechts € 17,50 per persoon. Daarnaast hebben we nog een leuke actie! Heb jij 3 vriendinnen, collega’s en/of schoonzussen die hier ook bij willen zijn, dan is het event voor jouw gratis!

Ga jij de uitdaging aan? KLIK HIER en meld je direct aan!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen