Een heerlijke herfsttaart voor Marian van Opstal

Foto:

De winnares van de taartenactie van deze maand is bekend. We ontvingen weer een groot aantal likes op facebook en daaruit trokken we Marian van Opstal als winnares van de heerlijke taart van Personal Touch Cakes.

Marian werd zaterdagmiddag thuis verrast door Bart van Kerkhof van dongen.nieuws.nl, die de ambachtelijke herfsttaart met appel, kaneel, vanille en caramel overhandigde aan de blije winnares.”De taart komt  goed van pas want ik moet vandaag nog naar een feest. Er kan dus meteen gesmuld worden” aldus Marian.

Wij feliciteren Marian van Opstal  van harte met deze smakelijke prijs. In december komt dongen.nieuws.nl in samenwerking met PersonalTouch Cakes met een volgende actie waarbij ook weer zo’n heerlijke taart te winnen is.

taartherfst

 

Personal Touch Cakes, het bedrijf van Conny Algra-Ligtenberg, is met een moderne bakery en winkel  gevestigd aan de Mgr. Ariënsstraat 1-03. Een prachtig pand waar u ook terecht kunt voor workshops en kinderfeestjes. Naast speciale taarten is PersonalTouch Cakes ook het adres voor heerlijk vers gebak, cupcakes, cookies etc. Dagelijks worden de overheerlijke producten hier vers bereid. De producten van PersonalTouch Cakes onderscheiden zich door hun perfecte afwerking en doordat er alleen met verse producten en de beste ingrediënten wordt gewerkt.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen