Beena David in Dongen voor Masterclass en concert met Kamerkoor Zuid

Foto:

15 november geeft de Amerikaanse mezzosopraan Beena David een Masterclass in de sfeervolle kapel van de zusters Franciscanessen in Dongen. Een unieke kans voor zangers en zangliefhebbers om aan deel te nemen of om als toehoorder mee te maken hoe geoefende zangers door haar worden gecoached.

De kleurrijke mezzosopraan Beena David studeerde zang in Chicago, maakte deel uit van het Chicago Symphony Chorus en nam meermaals deel aan het Grant Park Music Festival o.l.v. van o.a. Riccardo Muti, Daniel Barenboim, en Bernard Haitink. Ze soleerde o.a. in Handel’s Messiah met the Fox Valley Philharmonic en het Requiem van Mozart met het Chicago Symphony Orchestra. Beena is in Dongen op uitnodiging van Kamerkoor Zuid dat op 18 november in de Laurentiuskerk het concert Metamorfose uitvoert met werk van o.a. Reger en Wolf. Tijdens dat concert is ze de soliste in het Requiem van Max Reger.

De masterclass is toegankelijk voor publiek. Kaarten à € 10,- zijn verkrijgbaar via www.znck.nl of aan de kassa. Dinsdagavond 20.00 uur, kapel zusters Fransiscanessen, Hoge Ham 25, Dongen (ingang Schoolstraat). Het concert Metamorfose is te beluisteren op 18 november om 20.00 uur in de Laurentiuskerk te Dongen. Kaarten à € 15,- op www.znck.nl en voor € 17,50 aan de kassa.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen