Feestelijke slotavond Week van de Mantelzorg met Andy Marcelissen

Foto:

Van 7 tot en met 10 november is de Week van de Mantelzorg. Op maandag, dinsdag en woensdag zijn er keuzeactiviteiten. Opgeven kan tot 1 oktober. De week wordt op donderdag 10 november afgesloten met een feestelijke avond in het theater van Volckaert Dongepark van 19.00 tot 22.00 uur, gratis toegankelijk voor alle mantelzorgers. Er is ruimte voor 175 bezoekers, dus aarzel niet om tijdig aan te melden.

Andy Marcelissen
Andy Marcelissen is een humorist in hart en nieren. Dat heeft hij bewezen als tonprater, conferencier, tv-weerman Henk Huppelschoten en als Dichter des Larielands. De combinatie van dit alles heeft geleid tot zijn theaterprogramma’s ‘Dichter bij ’t volk’ en ‘Verstand op Nul’, waarmee hij in de Dongense Cammeleur driemaal voor een uitverkochte zaal heeft gezorgd. In zijn one man-programma’s liet hij zijn publiek verrassen met lieftallige onzin, afgrijselijke kitsch, grandioze kolder en gortdroge flauwiteiten, pure poëzie en zijn inmiddels befaamde Larie-gedichten. Hij doet dit met zoveel onweerstaanbare opgetogenheid en schijnbare moeiteloosheid, dat ook de hardnekkige ernst eronder smelt. Programma’s met een lach en een traan, waarbij de ontroering een lach van warme emotie kan oproepen en een rollende traan over de wang na een besmettelijke lachbui. Kortom: Voor de mantelzorgavond in De Volckaert heeft Andy Marcelissen een ongekend repertoire om uit te putten.

refreintjesRefreintjes
De zanggroep De Refreintjes luistert de After Party na het optreden van Andy Marcelissen op. Voor de party wordt het Plein gezellig versierd. Dat wordt verzorgd door de activiteitenbegeleiding van Volckaert. Er is voor alle gasten een drankje en een hapje. De werkgroep heeft gezorgd voor een cadeautje voor alle gasten als blijk van waardering.

 

Aanmelding
Alle mantelzorgers die in het bestand van de werkgroep staan hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen per mail of per post. Mantelzorgers die nog geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen mailen naar: [email protected]. Bellen kan ook: 0162 314138. Het is belangrijk om snel aan te geven welke activiteiten de voorkeur hebben. Aanmelden kan tot 1 oktober. Het wordt vast een bijzondere week, waarin mantelzorgers echt even tijd voor zichzelf hebben en worden verwend met een afwisselend programma.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen