Theatershow over Buurtbemiddeling

Foto:

Dit voorjaar is Buurtbemiddeling van start gegaan in Dongen. In opdracht van de gemeente en wooncorporatie Casade bemiddelt ContourdeTwern (welzijnswerk) in conflicten tussen inwoners. Dit gebeurt in samenwerking met vier vrijwillige buurtbemiddelaars. De samenwerkingspartners willen inwoners graag een kijkje in de keuken geven en presenteren daarom de grote BB-theatershow. U bent op woensdagavond 5 oktober van harte welkom in Jeugdcentrum De Poort, Gasthuisstraat 3 in Dongen.

In de grote BB-show ziet u op een komische en interactieve wijze wat een buurtbemiddelaar zoal meemaakt in een week. U ziet voorbeelden van conflicten, hoe partijen worden samengebracht, begrip voor elkaars standpunten krijgen en zoeken naar oplossingen. De voorstelling begint om 20.00 uur (deuren om 19.45 uur open). Aanvullend op de voorstelling is er uitleg over de aanpak van Buurtbemiddeling in Dongen en ruimte voor vragen vanuit het publiek. Het programma is rond 21.30 uur afgelopen.

Wilt u deze avond over Buurtbemiddeling bijwonen? Stuur dan een e-mail voorzien van uw contactgegevens naar: [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen