Dit zijn de winnaars van het Sportgala Dongen 2016

Foto:

Luke Boudewijns (nunchaku-do), zwemster Desiree Emmen en Dames 1 van ZV De Vennen (waterpolo) zijn vrijdagavond tijdens het Sportgala Dongen uitgeroepen tot respectievelijk sportman, sportvrouw en sportteam van het jaar 2016 bij de senioren. Bij de junioren gingen de prijzen naar sportman Thomas Pijnenbuirg (nunchaku-do), sportvrouw Amber Rommelse (reining/ westernrijden) en sportteam Meisjes C1 van voetbalvereniging DVVC. Voor de tweede maal werd de Nadine Broersen-prijs uitgereikt. De topatlete was zelf aanwezig en overhandigde de prijs aan aanstormend talent Anne de Jong.

Ook werd de prijs ‘Sportiefste school van Dongen’ weer uitgereikt. Aan deze verkiezing deden diverse basisscholen scholen uit Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart mee. De leerlingen van Basisschool Noorderpoort gingen met deze titel aan de haal.

Het Sportgala Dongen beleefde vrijdagavond met vele honderden belangstellenden een geslaagde editie in sportcomplex De Salamander. Samen met café De Salamander en AV Event Supply werd een sfeervol ontvangst gerealiseerd, waarbij sportliefhebbers elkaar konden ontmoeten en genieten van het programma.Voorafgaand aan de uitreiking van de sportprijzen was er een huldiging van Kelly van Zon, die twee weken geleden voor de tweede achtereenvolgende maal een gouden medaille won op de Paralympische Spelen.

De winnaars van het Sportgala Dongen 2016 op een rij:

Beste sportprestatie jongste jeugd:
Chuck Pols (atletiek)

chuck16

Sportman junior:
Thomas Pijnenburg (nunchaku-do)

thomas16

Sportvrouw junior:
Amber Rommelse (reining / western rijden)

amber16

Sportman senior:
Luke Boudewijns ((nunchaku-do)

luke16

Sportvrouw senior:
Desiree Emmen (zwemmen)

desiree16

Sportteam junior:
MC1 DVVC (voetbal)

dvvcmc116

Sportteam senior
Dames 1 ZV De Vennen (waterpolo)

vennen16

Nadine Broersen-prijs (aanstormend talent):
Anne de Jong (atletiek)

annedejong16

Sportiefste school:
Basisschool Noorderpoort

noorderpoort16

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen