Kleppers Lichtjestocht Dongen

Foto:

De voorbereidingen zijn in volle gang, de route is bepaald en de deelnemende bedrijven hebben hun medewerking weer aangegeven. De aanloop naar de tweede editie van de Kleppers Lichtjestocht Dongen op zaterdag 15 oktober 2016 draait op volle toeren.

De route die de organisatie heeft uitgezet loopt deels door bosgebied (de Duiventoren) langs boerderijen, ecologische paden en wei/akkerlanden in en rondom Dongen. Bijzonder is dat diverse lokale bedrijven hun medewerking verlening en het mogelijk maken om door bedrijfspanden en over bedrijfsterreinen te fietsen. Dat alleen maakt het evenement uniek.

De tocht die door een ieder op de mountainbike (MTB) gereden kan worden, over deels verlichte paden en wegen heeft een lengte van ongeveer 40 km. De lichtjestocht is uitdrukkelijk geen wedstrijd, maar een funbiking evenement. We vragen je dan ook te allen tijde rekening te houden met je collega bikers. Maak er een gezellige avond van. Een helm is verplicht! Evenals goede verlichting aan de voor-en achterzijde van je fiets.

Deelname is mogelijk voor MTB’ers van alle leeftijden (jonger dan 12 jaar wel onder begeleiding). Aanmelding is al mogelijk via voorinschrijving op de website http://kleppers-lichtjestocht-dongen.nl/ . Kosten voor deelname zijn € 8,00 (NTFU-leden krijgen € 2,00 korting). Er kan gestart worden tussen 18.30u tot 20.00u Café Zalencentrum de Viersprong, Kanaalstraat 10, 5104 AC Dongen waar tevens de finishplaats is. Onderweg is een rustpost ingericht waar gezorgd wordt voor een energierijke reep en wat te drinken erbij. Natuurlijk kunnen na de tocht alle calorieën weer aangevuld worden bij de start- en finishlocatie.

De organisatie zou het leuk vinden als bewoners langs de route deze zouden willen opvrolijken met verlichting, lampjes, kaarsen, fakkels en dergelijke. En dan met name bij: Julianastraat, Wilhelminastraat, Kerkstraat, Venusstraat, Jupiterlaan, Rijensestraatweg, Dorpspad, Westerlaan, Lage Ham, Klein Dongenseweg, Monnendijk, Oude Baan, Pastoor Dirvenstraat. Alvast bedankt!

Graag tot de 15e oktober! Meer weten over de vereniging: www.tcdekleppers.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen