Handbalvereniging Dongen zoekt bestuursleden

Foto: Wikipedia

In deze snelle en drukke tijd hebben de mensen steeds minder tijd voor een leuke afwisseling. Voor veel verenigingen is het dan ook moeilijk om aan vrijwilligers te komen. Mensen die naast hun dagelijkse beslommeringen het ook nog eens een leuk vinden een functie binnen een vereniging te gaan vervullen.

Binnen de handbalvereniging Dongen zijn vele kader functies goed bezet. Omdat de club een vereniging is met relatief veel jonge leden zijn er binnenkort een aantal voorname functies vacant, waarvoor deze jeugd zich nog niet geroepen voelt. Het bestuur heeft enkele vacatures in kunnen vullen doordat enkele ouders zich spontaan hebben aangemeld. Er blijven echter nog een tweetal functies onbemand.

Zo zoekt de vereniging naarstig naar een penningmeester en een bestuurslid technische zaken. Als u dit leest en u hebt interesse, of wilt meer geïnformeerd worden over deze jobs op vrijwillige basis, dan kunt u contact opnemen met het bestuur. Er zijn ook andere mogelijkheden om hand- en spandiensten binnen de handbalvereniging Dongen te verrichten. Wat let u om eens te informeren! Reactie en vragen via: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen