Waar style en comfort elkaar ontmoeten!

Foto:

Advertorial  Sinds een aantal weken zijn B.I.A.N.C.A-STORE en Welten Fysio & Fitcentre ’s Gravenmoer een prettige samenwerking gestart. Gelijke ideeën over comfort en looks brachten de twee bedrijven samen, waardoor fysiotherapie-team Welten nu met stoere, comfortabele en kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding van het merk Drykorn en Denham loopt.

“Service en tijdloze kwaliteit staan hoog in het vaandel”,  aldus één van de belangrijkste slogans van B.I.A.N.C.A-STORE in Dongen. Buiten B.I.A.N.C.A-STORE heeft ook Welten Fysio & Fitcentre bovenstaande als één van de belangrijkste doelstellingen binnen het bedrijf:L het leveren van tijdloze kwaliteit en service  binnen de sport en fysiotherapie en daarbij continuïteit waarborgen.

Succesvolle samenwerking is dan ook gegarandeerd! Team Welten loopt er sportief en comfortabel bij met beide logo’s op de shirts gedrukt. Op deze manier vormt team Welten één samenhangend geheel als team onderling, maar ook met B.I.A.N.C.A-STORE in Dongen.

“Let fashion style and attitude make life more beautiful…” Wilt u zich nét wat prettiger in uw vel voelen in de prachtige, kwalitatief uitstekende kleding van B.I.A.N.C.A-STORE, kom dan onder fysiotherapeutische persoonlijke begeleiding sporten bij Welten Fysio & Fitcentre in ’s Gravenmoer.

U vindt B.I.A.N.C.A-STORE aan de Hoge Ham 111 in Dongen en Welten Fysio & Fitcentre in de Dr. Koekkoeklaan 12b in ’s Gravenmoer.

Sportieve en fashionable-groet,

Bianca Tromp – B.I.A.N.C.A-STORE Dongen
Mark & Rosanne Janssen – Welten Fysio & Fitcentre ’s Gravenmoer

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen