Afvalrace Blog Ilona: “De laatste weken”

Foto:

De Afvalrace nadert langzaam het einde. Op zaterdag 9 april gaan de drie kandidaten voor het laatst openbaar op de weegschaal en wordt een half jaar hard werken en gezond leven afgesloten met een gezellige avond. Maar natuurlijk horen we tot die tijd nog regelmatig hoe het de deelnemers vergaat. Vandaag laat Ilona weer iets van zich horen…en zien.

De laatste weken
Nog 6 weken te gaan en dan is het finishgala van De Afvalrace. Jullie komen toch zeker ook wel kijken? Vorige week vond weer een officieel weegmoment plaats. Ik vind het iedere keer toch weer spannend om op de weegschaal te gaan staan… De resultaten van het weegmoment houd ik voor mezelf. Dat maakt de finale straks nog spannender! 😉

Afgelopen week ben ik door Mark, mijn personal trainer, weer flink afgemat. Waar ik vroeger toch best aardig kon springtouwen, zag het er nu wat ‘raar’ uit. Het lukte me gewoon niet goed meer, wat ik toch best frustrerend vond. Bij alle andere oefeningen heb ik een bal van 3kg vast moeten houden. Deze verschillende oefeneningen moest ik 20 keer uitvoeren. En dat in een roulatiesysteem van 5 rondes. Maar, gelukkig hebben we de beelden nog…

Door al het sporten merk ik dat mijn conditie verbeterd. Ook voel ik me fit! Kom maar op met die pittige trainingen de komende weken, ik voel me goed! En als ik naar mezelf in de spiegel kijk, zie ik een grote glimlach op mijn gezicht  Je kunt nu echt goed zien dat ik afgevallen ben. Dit hoor ik ook van familie, vrienden en collega’s. Dank jullie wel, deze lieve woorden werken motiverend! Ook kleding is te groot geworden. Dat wordt straks SHOPPEN als dit avontuur voorbij is!

Afgelopen week ben ik ook weer langs Melina geweest. Met haar deskundig advies hebben we mijn voedingspatroon voor de laatste weken nog een beetje aangepast. Dit alles omdat ik zelf graag mijn streefdoel wil behalen. Over twee weken staat er weer een heerlijke massage op het programma van Monique van Gorsel. Daar kijk ik nu al naar uit! Ik verlang soms echt naar een moment van rust en ontspanning, want al deze positive veranderingen vragen wel veel energie en tijd.

Doei
Ilona

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen