Bedrijfsverzamelgebouw op Tichelrijt II

Foto:

In Dongen aan De Slof, wordt gewerkt aan het realiseren van 9 kleinschalige, moderne en flexibele bedrijfsunits in een bedrijfsverzamelgebouw. Veranderingen in de maatschappij hebben snel voor een grote toename van zelfstandige ondernemers en zzp-ers gezorgd. Hierdoor is de vraag naar compacte bedrijfsruimten sterk toegenomen. Met dit plan wil men in deze behoeften voorzien. Het pand op een perfecte locatie op het industrieterrein Tichelrijt II, leent zich uitstekend voor dit plan.

Ontwikkelaar Sjoerd Roza van 2811 planontwikkeling bv kwam op zijn zoektocht naar nieuwe locaties terecht in de gemeente Dongen, waar beleidsadviseur economische zaken, Peter de Jongh, hem attendeerde op een groot perceel van 2.000m² aan De Slof. Abarchitectuur (www.abarchitectuur.nl) uit Gorinchem ontwierp een bedrijfsverzamelgebouw met een luxere uitstraling. ‘Een visueel aantrekkelijke uitstraling wordt gewaardeerd en vormt vaak het visitekaartje van het bedrijf’, zegt Roza, die in zee is gegaan met Van den Bosch makelaars en vertrouwen heeft in een ruime belangstelling voor dit mooie project. De units zijn te gebruiken als werkplaats, opslagruimte, kantoor, showroom, bedrijfsruimte of een combinatie hiervan. De kleinere units zijn uitermate geschikt voor hobbyisten of ten behoeve van stalling van campers, caravans of boten. De units zijn er in verschillende oppervlakten vanaf 52 m² en hebben een vrije hoogte van ca. 6.60 meter. Elke unit heeft de beschikking over eigen parkeerplaatsen

Voor ondernemers biedt dit bedrijfsverzamelgebouw de oplossing voor flexibele huisvesting. De casco levering maakt het mogelijk de units af te stemmen op de behoefte van diverse gebruikers. Het is mogelijk de units te koppelen tot een grotere bedrijfsruimte. De units zijn voorzien van een verdiepingsvloer. Een entresol vloer in de hal behoort ook tot de mogelijkheden. De units kunnen geheel naar wens van de ondernemer of gebruiker worden aangepast in overleg met de architect.

De ontwikkelaar gaat in april 2016 van start met de bouw.  Voor uitgebreide informatie en/of de complete brochure met prijslijst kunt u contact opnemen met Van den Bosch makelaars via 0162-321616 of [email protected].

Advertorial

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen