Nomineer nu jouw ‘Dongenaar van het jaar 2015’

Foto:

Voor de vijfde maal in successie organiseert dongen.nieuws.nl ook dit jaar weer de ‘Dongenaar van het Jaar’ verkiezing. Wie wordt de opvolger van Nadine Broersen, die vorig jaar van de inwoners van Dongen de meeste stemmen kreeg? Je kunt alleen deze week nog kandidaten nomineren.

Het bijzondere aan de ‘Dongenaar van het Jaar’ verkiezing is dat de uiteindelijke winnaar of winnares niet door een jury uitgekozen wordt maar door de Dongenaren zelf. Vanaf vandaag kun je kandidaten nomineren voor deze eretitel. Op 14 december zal uit alle nominaties een short list met 5 kandidaten worden samengesteld door een selectiecommissie die bestaat uit vertegenwoordigers van de lokale pers: Jacqueline Schilders (Weekblad Dongen), Piet Eelants (dongenhomespot) en Bart van Kerkhof (dongen.nieuws.nl). Vanaf die dag kan iedere Dongenaar een definitieve stem uitbrengen op zijn of haar favoriet. Op oudjaarsdag worden de stemmen geteld en ontvangt de ‘Dongenaar van het Jaar’ de oorkonde die bij deze eretitel hoort.

Criteria
‘Dongenaar van het Jaar’ wordt je niet zomaar. Het spreekt voor zich dat kandidaten woonachtig moeten zijn in Dongen. Het zijn mensen die zich onderscheiden door hun activiteiten. Ze zetten Dongen op een positieve manier op de kaart en dat kan zowel in Dongen zelf zijn als (ver) daarbuiten. Het kunnen sporters zijn, maar ook politici, Dongenaren die een bijzondere prestatie hebben verricht, vrijwilligers, mensen uit verenigingen of organisaties, noem maar op.

Kent u een kandidaat of kandidate?
Wie verdient volgens u de titel ‘Dongenaar van het Jaar’? Stuur een mail met de naam van uw kandidaat of kandidate naar [email protected] onder vermelding van ‘nominatie’ Natuurlijk mag u deze nominatie voorzien van een korte motivatie waarom u vindt dat uw kandidaat de titel ‘Dongenaar van het Jaar 2015’ verdient.

Reacties