Sinterklaas op bezoek in Klein-Dongen-Vaart

Foto: en.wikipedia.org

Zondag 22 november zal Sinterklaas een bezoek brengen aan Klein-Dongen-Vaart. De Sint en zijn Pieten zullen, begeleid door PSV De Edele Hoefjes, om 14.15 uur aankomen op de rotonde aan de Vaartweg. De route dit jaar is als volgt: Vaartweg, Meester Janssenweg, IJsvogelstraat.

Hier zal de Sint de aanwezige kinderen alvast een handje geven. Fanfare Hubertus geeft muzikale ondersteuning met een miniconcert. Daarna gaat de tocht verder via de Patrijzenweg, Eksterstraat, Wildzangweg en Vaartweg naar het Jeugdcentrumgebouw. Sinterklaas wordt om 15.00 uur in het Jeugdcentrum ontvangen door burgemeester Starmans en hopelijk vele kinderen met hun ouders. In het Jeugdcentrum zullen de peuters en de leden van de vrijdagavondgroep iets aanbieden aan de Sint. Tevens zal het bezoek van Sinterklaas en zijn gevolg opgeluisterd worden door kinderkoor “De Hubkes”.

Om + 16.00 uur zal Sinterklaas weer vertrekken, waarna een aantal vrijwilligers klaar staat om er samen met de kinderen een leuke middag van te maken. Er is voor elk kind wel iets leuks te doen met muziek, knutselen, spelletjes, enz. Dit programmaonderdeel zal ongeveer tot 17. 30 uur duren. Alle kinderen en hun ouders worden van harte uitgenodigd bij de Sinterklaasintocht aanwezig te zijn. Het bestuur van het Jeugdcentrum hoopt dat vele kinderen en hun ouders Sinterklaas komen begroeten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen