Afvalrace verder zonder Denise

Foto:

De afvalrace Dongen gaat verder zonder de deelname van kandidate Denise Zwanziger. Hoewel dit op het eerste gezicht niet zulk goed nieuws lijkt is het dat eigenlijk wel want Denise heeft hiervoor een hele goede reden: ze is zwanger. Hieronder haar laatste blog.

Zwanger!
Zoals jullie misschien al wel gemerkt hadden, had ik vorige week geen blog geschreven. Die week heb ik namelijk niet gesport, maar dit had uiteraard wel een goede reden! Wel ben ik zaterdag mee geweest met het uitje van de afvalrace. We gingen naar de ‘natuurlijk tomaat’ dat zit in klein dongen. Het was zelfs op 5 minuten afstand van mijn huis, dus ik kon ook lekker fietsen. Eerst werd er uitgelegd wie hun waren en wat ze deden en daarna gingen we tomatensoep maken, en hapjes met uiteraard ook tomaat. En dat was allemaal heel erg lekker, ook hebben we een pot met tomatensoep mee naar huis genomen. Ik had deze middag niet willen missen want het was erg gezellig en heel leuk om te doen. Een aanrader dus!

afvalracent1

In mijn vorige blog had ik aangegeven dat ik nog zou terugkomen op de verjaardagen van mijn broertje en mijn man. Ik moet zeggen die ben ik goed doorgekomen, mijn ouders hadden voor me paprika en snoeptomaatjes gehaald, wel heb ik een halve appelflap op, de taart liet ik mooi staan. s’avonds gingen ze friet eten, en toen hebben daan en ik gewoon thuis gegeten(kon ik ook niet in de verleiding komen) Op Daan’s verjaardag heb ik alleen wel s’avonds met hem meegegeten. Hij wilde shoarma met friet, maar ik had een klein portie, de rest van de dag wel op mijn eten gelet. Op Daan’s feest afgelopen zondag had ik niet eens tijd om dingen te eten, zelfs niet te drinken. We hadden 24 man visite, dus was meer bezig met alles klaarzetten en iedereen voorzien van drinken, en uiteraard moest er ook bijgekletst worden 😉 . ‘s avonds heb ik pas wat gegeten, maar nu kon ik ook niet in de verleiding komen dus dat was weer wel een voordeel.

En nu wil ik heeeel graag terugkomen op het punt waarom ik vorige week niet heb gesport, dit had ook wel een beetje met mijn rug te maken, van het weekend had ik een verkeerde beweging gemaakt. Maar de belangrijkste reden was en dat hebben jullie al wel op de foto gezien:

IK BEN ZWANGER!!

JAAA, Daan en ik zijn in verwachting van ons eerste kindje. Hartstikke blij en trots zijn we, en we zijn ook heel erg blij dat we het eindelijk mogen vertellen tegen iedereen. Maar nu was wel de vraag mag ik nog met de afvalrace meedoen? Maandagochtend ben ik bij Mark geweest, hij vond het echt supercool, maar we overvielen hem er wel mee. Hij is in overleg met Peter gegaan, want de verloskundige had aangegeven dat ik zeker mocht blijven sporten maar niet mocht afvallen, lijnen etc. Uiteindelijk hebben ze besloten om iemand anders te kiezen voor de afvalrace! Ik vond dit een erg dubbel gevoel, want ik heb me echt met volle overtuiging hiervoor ingeschreven, wel wisten ze dat we al ruim een jaar ‘bezig’ waren, niet wetende dat het nu heel snel zou gaan! Maar aan de andere kant het is wel een afvalrace, dus er moeten kilo’s af en voor de gezondheid van ons kindje gaat dit niet. En dat vind ik nu dus ook het allerbelangrijkste.

zwanger

En ook voor Mark is het een leukere uitdaging om iemand te trainen die zich gewoon voor de volle 100% kan inzetten. Ik weet al wie het is, maar ik vind het voor de deelnemer leuker als die zichzelf kan voorstellen! Wel wil ik diegene echt heel veel succes wensen, aan Mark heb je echt een goede en leuke trainer. Ook niet geheel onbelangrijk om te vertellen is dat ik wel mag blijven sporten bij van gils, en dat vind ik echt super tof! Uiteraard niet meer zo intensief, maar op een verantwoorde manier.

Maandag ben ik weer begonnen met sporten, en had ik samen met Timo een 1 op 1 training. Het zal voornamelijk cardio en krachttraining zijn. Buikspieroefeningen moet ik nu niet meer doen. Dus ook de Tacoyo les kan ik blijven doen, alleen als ze buikspieroefeningen gaan doen, doe ik een andere oefening. En vrijdag was mijn allerlaatste 1 op 1 training met Mark. Dat vind ik echt heel jammer, ik zal hem sowieso nog tegenkomen en in de groeplessen zien, maar dat is toch anders dan de 1 op 1 trainingen.

Nog een paar leuke woordjes voor mijn afvalracetrainer:

Dankjewel Mark, dat allereerst de keus op mij is gevallen. Het was erg leuk om naar de trainingen te gaan en gemotiveerd te blijven, het was ook vaak vooral humor met je en dat maakte het ook hartstikke gezellig. En ondanks dat je voor feijenoord bent ;), je bent een topper!!

Dit is dus eigenlijk mijn allerlaatste blog, dus ik heb het ook echt beschouwd als een afscheidsblog. Iedereen hartstikke bedankt voor alle reacties, steun en lieve woordjes, ik heb er echt heel veel aan gehad. TOP!!!

Later deze week wordt op dongen.nieuws.nl bekend gemaakt iwe Densise gaat vervangen bij de afvalrace!

Reacties