Team Dongen Fietst tegen Kanker goed bedacht bij muntjesactie JUMBO

Foto:

Afgelopen vrijdag vond bij Jumbo de uitreiking plaats van de opbrengst van de muntjesactie. Team Dongen Fietst tegen kanker kwam met een tweede plaats en 506 Euro weer goed uit de bus. Ja-queline van Bladel, lid van het team dat afgelopen jaar heeft meegedaan aan Alpe d’Huzes nam de cheque in ontvangst van bedrijfsleider Martin van Oijen en Bianca Sengers. Als aandenken bood Jaqueline van Bladel JUMBO een teamfoto van afgelopen jaar aan.

jsDe uitreiking bij JUMBO had voor Team Dongen Fietst tegen Kanker dit jaar een speciale betekenis. De afgelopen jaren werd niet alleen altijd meegedaan aan de muntjesactie maar oud JUMBO eigenaar Jos Sengers was vanaf het begin heel actief betrokken bij team Dongen Fietst tegen Kanker door het sponsoren van de bevoorrading van het team. Op veel bijeenkomsten gaf hij acte d’ présence. Triest dat Jos zelf moest overlijden door de ziekte waar we met zijn allen zo actief de strijd tegen aan binden. Het nieuws van het overlijden van Jos Sengers kwam de dag na Alpe d’Huzes. Als aandenken plaatste het team een kaars op Alpe d’Huez.

De afsluiting van Alpe d’Huzes 2015 vond plaats in oktober met een landelijke opbrengst van 12 miljoen. In 2016 zal Team Dongen weer met een team aanwezig zijn bij Alpe d’Huzes. De op-brengst van de muntjesactie van dit jaar is dan ook een goede aanzet voor de sponsoring van vol-gend jaar. Daarbij zal Jos Sengers een speciaal plaatsje in blijven nemen en een extra motivatie vormen in de strijd om in de toekomst voor zoveel mogelijk mensen een einde te maken aan deze ziekte.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen