Duckers Parade op zondag 28 juni

Foto:

Feestband De Duckers organiseert dit jaar op zondag 28 juni weer de Duckers Parade Dongen (DPD). Voor de achtste editie van dit kapellenfestival hebben zich inmiddels al dertien bands aangemeld. Op drie podia in het parkje tegenover Café-Zalencentrum De Viersprong laten zij zich van hun beste kant horen.

De dag begint om 11.00 uur zoals u inmiddels gewend bent met een gezamenlijke brunch, mede mogelijk gemaakt door Woningbouwvereniging Casade en Café-Zalencentrum De Viersprong, van muzikanten en buurtbewoners die zich hiervoor aangemeld hebben. Mocht het slecht weer worden dan zorgen zij ervoor dat u droog kunt genieten van de brunch. De muzikale omlijsting tijdens de gezamenlijke maaltijd wordt verzorgd door de Loswalklinkers uit Dongen.

Ook dit jaar worden weer lage podia geplaatst zodat bands en publiek nauw contact hebben. Op herhaling dit jaar is de tweedehands markt die aan dit evenement is toegevoegd. Tegen de klok van 13.00 uur opent Feestband De Duckers deze dag. Nadat de bands van podium naar podium zijn getrokken, wordt vanaf ca. 17.00 uur tot 21.00 uur de dag afgesloten door “Feest DJ Pervanti”. Bent u benieuwd welke bandjes zich al aangemeld hebben, of voor verdere info, neem dan eens een kijkje op onze website www.deepeedee.nl Graag tot ziens tijdens de Duckers Parade Dongen op zondag 28 juni 2015. De entree is gratis en ook dit jaar is weer aan de jongste bezoekers gedacht. Voor de kids staat er ook dit jaar weer een springkussen waarop zij zich kunnen uitleven, dus breng de kids gerust mee.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen