Nadine Broersen opent 62e Avond4daagse

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Komende dinsdag 2 juni zal de 62e Avond4daagse weer van start gaan. De opening vindt plaats om 18.00 uur op het Wilhelminaplein. Het startsein wordt gegeven door niemand minder dan topatlete Nadine Broersen, ambassadrice van ‘Dongen beweegt’. “We zijn erg trots dat Nadine Broersen tijd heeft vrij kunnen maken in haar drukke trainingsschema! Nadine is ambassadrice van “Dongen Beweegt” en is nauw betrokken bij het JOGG project (Jongeren Op Gezond Gewicht) van de gemeente. En wat is nu een leukere manier om in beweging te komen dan de Avond4daagse?” aldus de organisatie.

Aangepaste route intocht
Op vrijdag 5 juni zal de intocht van de Avond4daagse aangepast zijn i.v.m. wegwerkzaamheden op de originele route van de intocht.

Aangepaste route (in Avond4daagse jargon): 
1. Oude Baan,
2. 3e r.a. Kanaalstraat/Julianastraat,
3. einde l.a. St. Josephstraat,
4. op asfaltweg l.a. St. Josephstraat,
5. 1e r.a. (Korte) St. Josephstraat,
6. einde l.a. Tramstraat,
7. 2e r.a. Nieuwstraat,
8. 3e l.a. Wilhelminaplein.

Als de wandelaars hun welverdiende medaille hebben opgehaald, zal de intocht zal om 20.00u van start gaan. Naast alle familieleden en bekenden van de wandelaars, zullen de wandelaars zelfs gehuldigd worden door het gehele college van burgemeester en wethouders van de gemeente Dongen! Dus kom van de bank en ga lekker mee wandelen! En je ziet ook nog eens plekjes in Dongen waar je nog nooit geweest bent!

Heeft u vragen of wilt u zich inschrijven dan kan dit online via www.a4d-dongen.nl. Wilt u zich liever persoonlijk inschrijven dan kan dat natuurlijk ook nog. Vrijdagavond (18.30-20.00) bij AH, zaterdag (10.00-16.00) bij AH of Jumbo, Maandag (13.30-16.00) bij de Tramhalte of maandag (18.30-20.00) bij de Viersprong helpen wij u graag op weg!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen