Uitzwaaimiddag ‘Team Dongen Fietst tegen kanker’

Foto:

Op zondag 17 mei organiseert Team Dongen Fietst tegen Kanker een uitzwaaimiddag in zaal Aurora. Een mooie benefietmiddag met live muziek en allerlei activiteiten voor jong en oud als schmimken, een enveloppe loterij met mooie prijzen en als slotstuk live muziek. Vanaf 14.30 uur de jonge Dongense band Wicked Wood op en het slotstuk is de Oosterhoutse formatie Rubystar. De middag wordt geopend door wethouder Panis van Sport en Welzijn. De opbrengst van de middag is natuurlijk voor AlpeduZes.

Op 4 juni doet Team ‘Dongen Fietst tegen kanker’ weer mee met AlpduZes 2015. Zes fietsers en twee lopers zullen Alpe d’Huzes bedwingen met als doel geld in te zamelen voor kankerbestrijding. Een week van tevoren vertrekken de deelnemers naar Frankrijk. Normaal worden zij op zaterdag-morgen in alle vroegte uitgezwaaid door familie en vrienden. Vandaar het idee om meer mensen de gelegenheid te geven het Team uit te zwaaien via een benefietmiddag bij zaal Aurora. Iedereen die het Team een goed hart toedraagt of zelf betrokken is bij kanker in familie of eigen kring is welkom om Team Dongen een extra steuntje in de rug te geven.

De zaal is open vanaf 14.00 uur waarna wethouder Panis het openingswoord zal verzorgen. Hierna zijn er allerlei activiteiten voor de kinderen. Ouders kunnen voor de kinderen een stempelkaart kopen voor 5 euro die daarmee allerlei leuke activiteiten kunnen doen. Het schminken wordt ver-zorgd door Petra Brabers. Leuk Amusent van Shirly van Haren geeft voor de kinderen een eigen invulling aan de middag. Voor de aanwezigen is er een enveloppenloterij met leuke prijzen. Op een wandkleed kunnen mensen hun hartekreet opschrijven als het gaat om de bestrijding van kanker. Dat wandkleed komt op 4 juni tijdens AlpeduZes op de Alped’Huez te hangen.

De muziekliefhebbers worden verwend met disco ‘For Music’ met de gezellige DJ Jordy. Hierna is er live muziek met de jonge Dongense formatie Wicked Wood. De middag wordt afgesloten door de Oosterhoutse formatie Rubystar. Deze 5 koppige band die de sfeer er goed in zal brengen spe-len nummer van Anouk, Kings of Leon en Pink. Ze spelen door zolang het gezellig is, zo hebben ze beloofd. Dus een programma dat zeker de moeite waard is om in de agenda te noteren en waarmee iedereen op eigen en leuke manier ook een bijdrage kan leveren aan AlpeduZes.

Uitzwaaimiddag van ‘Team Dongen fietst tegen Kanker’: 17 mei vanaf 14.00 uur, Zaal Aurora, Kerkstraat 43, Dongen

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen