Viel Spaß bei “Ut Grote Veurspel 2015”

Foto:

Vorig jaar is stichting de Peeënstekers gestart met een nieuw evenement, Ut Grote Veurspel. Komende zaterdag 7 februari 2014, zal dit muziekspektakel weer worden gehouden in ‘Dun Expo’ (de Cammeleur). De avond heeft als titel: “Der Höhe schinken festen” en neemt de bezoekers mee in Duitse sferen. De zaal zal ook in deze stijl worden aangekleed, de muziek van kapellen en DJ is er op afgestemd, maar er zullen ook bekende feestnummers door de zaal schallen.

In samenwerking met dongen.nieuws.nl zijn speciaal voor deze avond bedrukte bierpullen verkrijgbaar: een waar collectors item! OP=OP Daarnaast is halverwege de avond een overheerlijke Duitse versnapering verkrijgbaar. Iedereen wordt uitgenodigd in Oktoberfest kleding naar ‘dun Expo’ te komen, een ander carnavalspak is natuurlijk ook altijd leuk.

pul2

Pee van ut Jaor:
Tijdens “Der Höhe schinken festen” zal Prins Andreo LVII zijn eerste Pee van ut Jaor bekend maken, wie zal er dit jaar lid worden van ’t Aauw Loof, de vereniging van oud- Peejen van ut Jaor. Wie wordt de opvolger van Jan van Dongen (2014), die vorige jaar deze eretitel kreeg toebedeeld?

De avond begint om 20.00 uur. LET OP: Ben wel op tijd. Het spektakel start al direct bij aanvang! Kaarten a € 9,00 zijn te koop bij DA Ingrid en Leijten Digital & Drukken. Deze avond wordt mede mogelijk gemaakt door AVEvent suply en 2Stage Sound & Vision.

Stichting “de Peeënstekers” hoopt je graag te zien op de tweede editie van ‘Ut Grote Veurspel’.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen