‘Dongen Steunt’ maakt goede doel bekend

Zondag 26 januari ontvangt VV Dongen tegenstander EHC/Heuts op sportpark De Biezen. Na het knappe gelijkspel bij koploper Gemert hopen de geel/blauwen de tweede competitiehelft met een positief resultaat te vervolgen. Na afloop van de wedstrijd wordt het goede doel voor het seizoen 2013/2014 van Dongen Steunt bekend gemaakt. 

Dongen Steunt, het huidige hoofdsponsorschap van VV Dongen, is een initiatief dat financieel wordt mogelijk gemaakt door ambassadeurs. U kunt ambassadeur worden bij een minimale bijdrage van € 3.000,- per jaar. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om op vrijwillige basis een donatie te doen. Dongen Steunt voegt een extra dimensie toe aan het sponsorschap door ook andere verenigingen/goede doelen een steuntje in de rug te geven. Een gedeelte van de ambassadeursbijdrage wordt hier namelijk voor gereserveerd. Ambassadeurs dragen dus niet alleen VV Dongen een warm hart toe, maar tonen ook hun maatschappelijke betrokkenheid en nemen hun verantwoording. 
Met de combinatie van sponsoring, activering én het tonen van lokale betrokkenheid, positioneert VV Dongen zich steeds nadrukkelijker als een maatschappelijk verantwoorde sportvereniging waar veel meer gebeurt dan alleen voetbal. Vorig seizoen mocht scoutinggroep De Stormvogels een mooie bijdrage vanuit Dongen Steunt in ontvangst nemen. Wie op een bijdrage vanuit Dongen Steunt voor het seizoen 2013-2014 mag rekenen, wordt a.s. zondag dus officieel bekend gemaakt. De wedstrijd begint om 14.30 uur. U bent van harte welkom op Sportpark de Biezen.