Start sloop en sanering De Hoogt

Foto:

De voorbereidingen van nieuwbouwproject ‘De Hoogt’, gelegen tussen de Hoge Ham, de Bolkensteeg en de Min. Aalberselaan in Dongen, zijn in volle gang. Om woningbouwontwikkeling mogelijk te maken worden van september 2013 tot januari 2014 op dit plangebied sloop- en saneringswerkzaamheden uitgevoerd. 

De sloopwerkzaamheden bestaan uit het verwijderen van asbest en het slopen van bestaande opstallen. De bestaande looierij en het zgn. ‘Schellekens gebouw’ blijven behouden. De saneringswerkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de aanwezige grondverontreinigingen. Zowel de sloop- als saneringswerkzaamheden brengen geen schadelijke gevolgen met zich mee voor de omgeving. 
In dezelfde periode wordt de bestemmingsplanprocedure opgestart. Op dinsdagavond 5 november 2013 om 19:30 uur wordt in de aula van het gemeentehuis van Dongen een informatieavond georganiseerd. Tijdens deze informatieavond worden de woningbouw-plannen toegelicht aan omwonenden en geïnteresseerden.  Ook wordt op deze avond een virtuele maquette gepresenteerd. De virtuele maquette is een 3D animatie waarmee de toekomstige woningbouwontwikkeling in beeld wordt gebracht. De plannen die op deze avond worden gepresenteerd zijn conceptplannen en nog in ontwikkeling. 
Meer informatie over ‘De Hoogt’ vindt u op de projectwebsite www.dehoogtdongen.nl. Bekijk ook de facebookpagina via www.facebook.com/dehoogtdongen en ‘like’ deze pagina om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het nieuwbouwplan. Voor vragen kunt u ook contact opnemen met Eveline Maas, verkoopmedewerkster van Vieya Wooncorporatie, tel: 0162-313995
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen