AVRI Bloem- en Tuincentrum genomineerd voor het Leukste Tuincentrum van de provincie Noord-Brabant

Foto:

Nu de herfst in aantocht is, betekent dit voor mensen met een tuin dat deze binnenkort winterklaar gemaakt moet worden. Een bezoek aan AVRI Bloem- en Tuincentrum ligt dan voor de hand. Ook zonder tuin is de slagingskans zeer groot bij AVRI Bloem- en Tuincentrum omdat er volop keus is aan o.a. kamerplanten en sfeerartikelen voor in en om het huis. Niet te vergeten de wervelende kerstshow die ieder jaar verassend anders wordt opgezet. 

Nu zijn tuincentra er in alle soorten en maten maar wat is nu Het Leukste Tuincentrum van Noord-Brabant? AVRI Bloem- en Tuincentrum hoopt een goede kans te maken. Iedereen kan via www.leukstetuincentrum.nl een stem uitbrengen op AVRI Bloem- en Tuincentrum en daar mee leuke prijzen winnen zoals een tablet en een hele dag wellness voor 2 personen.
Goed doel
Stemmen is kosteloos en iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezingen, levert € 0,05 op voor KWF Kankerbestrijding. De cheque met de opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan KWF Kankerbestrijding uitgereikt. 
Organisatie
De verkiezingen worden georganiseerd door Vote Company, specialist in de ontwikkeling en realisatie van verkiezingsconcepten, in nauwe samenwerking met bloemenveiling FloraHolland. Overige partners van de verkiezingen zijn onder meer Ondernemers United en Leuk voor Jou. 
Stemperiode
De verkiezing vindt plaats tot en met 18 oktober 2013. Daarna volgt de Finaleronde van 21 tot en met 31 oktober 2013 waarin alle provinciewinnaars strijden om de landelijke titel.
Waardering
Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, assortiment & presentatie, klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit-verhouding (cijfers tussen 1-10). In iedere provincie zijn er na 18 oktober 2013 voor beide categorieën 2 winnaars per provincie: het tuincentrum met het hoogste gemiddelde cijfer en het tuincentrum met het meeste aantal stemmen. 
Uitreiking van de Awards tijdens FloraHolland Trade Fair
Op 6 november 2013 ontvangen de winnende tuincentra tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer een prestigieuze award. Dan wordt ook de landelijke winnaar bekend gemaakt.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen