Blog 3 Melanie: “Het geluk komt me van alle kanten tegemoet”

Foto:

Op 3 oktober begonnen drie kandidaten aan één van de grootste uitdagingen in hun leven tot nu toe. In 6 maanden gaan zij proberen zich een nieuwe levensstijl aan te meten waardoor ze gezonder en gelukkiger kunnen gaan leven. Wekelijks houden zij een blog bij op dongen.nieuws.nl. In haar blog van deze week laat Melanie van der Schans ons zien hoe zijn voedingsplan er uit ziet voor de komende maanden.

“Het geluk komt me van alle kanten tegemoet”

Hallo lieve volgers!

Week 3 alweer van de afvalrace! Een drukke trainingsweek achter de rug. Afgelopen maandag samen met mijn buddy Marcel meegedaan aan de bootcamp. Wat verschrikkelijk zwaar was dat, maar trainster Eske en mijn buddy Marcel hebben mij er doorheen gesleept. Woensdag heb ik fase 2 van Progress Fitness getraind, waarbij we aan het einde met z’n allen een challenge doen, op tijd. Wat een drama; 11 minuten heb ik erover gedaan, en ik was gesloopt. Maar wel ontzettend trots op mezelf!! Vandaag, vrijdag, weer fase 2 getraind en natuurlijk ook weer de challenge. Nog trotser omdat ik dit keer bijna 3 minuten sneller was!!!

Voeding
Ja, hoe ziet mijn voedingsplan eruit… Ik ben druk bezig om mijn eten, drinken en de daarbij horende calorieën bij te houden in de myfitnesspal app. Mijn coach Mark en zijn team zijn bewust nog niet specifiek bezig met het tellen van deze calorieën en de verhoudingen. Stap voor stap willen ze ons bewust laten worden van wat we nou eigenlijk allemaal binnen krijgen. De caloriebehoefte is daarin de volgende stap die komen gaat.

Volgende week zondag is er weer een groep coaching met alle 20 deelnemers en dan gaan we verder in op wat wel en niet goed is en voornamelijk op de calorieën dus. Deze bijeenkomsten worden één keer per maand gepland, buiten onze individuele coaching gesprekken om.

Vanavond komt mijn nichtje Laura lekker logeren en gaan we er samen een leuke meiden avond van maken met lekkere, gezonde en wat minder gezonde hapjes!!

melanie3

Bedankt weer voor deze keer!
Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend.

Liefs Melanie

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen