Blog 3 Marcel Jochems: “Weer een week dichterbij mijn droom…”

Foto:

Op 3 oktober begonnen drie kandidaten aan één van de grootste uitdagingen in hun leven tot nu toe. In 6 maanden gaan zij proberen zich een nieuwe levensstijl aan te meten waardoor ze gezonder en gelukkiger kunnen gaan leven. Wekelijks houden zij een blog bij op dongen.nieuws.nl. In haar blog van deze week laat Marcel Jochems ons zien hoe zijn voedingsplan er uit ziet voor de komende maanden.

Jaja daar zijn we weer.
Weer een week verder en weer dichterbij mijn droom. Afgelopen weken veel informatie gehad en handige tools van mijn personal trainer. Een ware calorieënmeter gekregen waarbij alles wat we eten en drinken bijgehouden dient te worden. En dit wordt wekelijks besproken met trainer Timo van Gils Ben me zeker bewust aan het worden van mijn gedrag quz eten en drinken. En ja, ik zondig ook nog hoor maar dat moet kunnen. Nu iets extra pakken en morgen weer fris er tegen aan.

Mijn voedingsplan.
Eigenlijk vrij simpel. Eten als je wakker word. Een tussendoortje erna. Middag eten. Tussendoortje. Avond eten. Dit alles natuurlijk verantwoord. Lekker gevarieerd eten en nee ik ben geen konijn die elke dag sla eet. Een lekker stukje biefstuk of een rundergehakt bal gaat er zeker in. Maar het gaat om de hoeveelheid vaak zijn je ogen groter dan je maag. Al met al ben ik goed bezig geweest en weet dat ik vaker iets moet eten want door te weinig of niet eten val je niet af en voel je je alleen maar slapper. Wat leuk is dat je bij de emte dongen je boodschappen doet en ze bij thet afrekenen zeggen:  “kijk goed bezig allemaal gezonde dingen.” Ze gaan je overal herkennen en mensen gaan je succes wensen top bedankt dat voelt goed.

Tot de volgende keer groetjes Marcel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen