Komend weekeinde: DE VAARTSE OKTOBER FESTEN

Foto:

De zomer is weer voorbij en dus zijn de Vaartse Oktober Festen weer in aantocht. Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 oktober a.s. is café-zaal ’t Karrewiel in Dongen-Vaart weer omgetoverd tot een waar aprèsski oord. Laat je wintersportvakantie dit jaar dus links liggen en kom naar het Mayrhofen van de Lage Landen… DONGEN-VAART!!

Vrijdagavond 17 oktober zal wederom in het teken staan van het Tiroler Bier Fest. Hiervoor hebben we wederom een regionale topact weten te strikken; niemand minder dan DJ REMCO VAN LOON, welke ervoor zal zorgen dat de winterse sferen dit jaar tot aan Dongen-Vaart reiken. Dit alles in samenwerking met LJ Kortsluiting, die ook dit jaar weer garant zal staan voor een weergaloze lichtshow. 100%-feestgarantie! Natuurlijk is er deze avond weer volop bier, Flügel en braadworst te verkrijgen. 
Kortom; een avond- en maagvullend programma.
Aanvang: 21.00 uur, Einde: 02.00 uur
Gratis entree!
Toegang vanaf 16 jaar, legitimatie verplicht.
Zaterdagavond 18 oktober vindt traditioneel het Tiroler Dart Fest plaats; het grootste-dartevent-in-Tirolerstijl-ter-wereld en inmiddels niet meer weg te denken uit de regionale dartagenda. Dit jaar zijn we inmiddels alweer toe aan de tiende editie. Het TDF is een koppel-501 toernooi, met name gericht op recreantdarters. Er wordt gespeeld in poules, waarna er over wordt gegaan naar de winnaars- of verliezersronde (knock-out systeem). Na afloop zijn er prijzen voor de beste vier van zowel de winnaars- als verliezersronde, ook is er een geldprijs beschikbaar voor de hoogste uitworp. Tevens wordt er voor een 9-darter wederom een Ferrari beschikbaar gesteld.
vof2
Vanwege de uitstekende sfeer weten jaarlijks vele darters de weg naar Dongen-Vaart te vinden om hier hun ware talenten te tonen en de organisatie hoopt ook dit jaar weer op een goed deelnemersveld. De inschrijving via de website is inmiddels geopend. Er zijn alweer diverse inschrijvingen binnen, waaronder enkele lokale topfavorieten! 
Het inschrijfgeld voor het darttoernooi bedraagt € 10,- per koppel en komt volledig ten goede aan de prijzenpot. Inmiddels niet meer weg te denken bij het Tiroler Dart Fest is de mysterygame. Dus daag de concurrentie uit en laat je ware darttalenten zien! Geen zin om te darten? Komen kijken en uw favorieten aanmoedigen mag natuurlijk ook.
Zaal open: 19.00 uur, aanvang toernooi: 19.30 uur, inschrijven tot 19.30 uur
Deelname: € 10,- per koppel / Gratis entree!
Oktober Festen zonder live accordeonmuziek is als een pul zonder bier; er ontbreekt wat aan. Daarom is zondag 19 oktober gereserveerd voor het Tiroler Accordeon Fest. Diverse accordeonvirtuozen hebben de medewerking al toegezegd en hopen volle zalen te ‘trekken’. Van de bekende alpenstampers tot oudhollandse hits, ze komen allemaal voorbij. Dus ook dit belooft weer een ware happening te worden.
Aanvang: 14.00 uur, gratis entree.
Voor meer informatie en aanmeldingen voor het Accordeon Fest; Ton van Nispen; 06-537 50 403
Het hele weekend geldt dus weer: GRATIS ENTREE!
Kijk voor het definitieve programma en meer informatie op de website: www.vaartseoktoberfesten.nl, Tevens is hier een sfeerimpressie te zien van de afgelopen jaren.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen