Ligconcert Ingeborg van Berkel en Paul Melis

Foto:

Klankhealing concerten worden gegeven in samenspel met meestal 2 “spelers”. Samen geven we een intuïtief concert met sjamanistische instrumenten. Elke klank van een instrument vibreert op een ander level en komt op verschillende manieren het lichaam binnen. Wij stemmen ons af met elkaar en met de personen in de groep. Intuïtief maken we gebruik van de klanken van verschillende instrumenten en tezamen met onze intentie worden de vibraties afgestemd op wat de betreffende persoon of groep nodig heeft.

Een klankhealing concert is een heel bijzondere ervaring en absoluut een aanrader om jezelf eens te trakteren op een reis in een ander bewustzijn. Een klankenbad waarin je je heerlijk kunt ontspannen. Omringt door liefdevolle klanken kom je helemaal in het Nu en ervaar je wat deze helende klanken met je kunnen doen. Meenemen: luchtbed of matje en slaapzak of deken.
Prijs: € 20,-
Kaarten zijn te bestellen bij Paul Melis via email: [email protected] of via telefoon: 06-16772844. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de websites:  www.lichaamengeestinbeweging.nl en www.infinity-reiki-shiatsu.nl