Klaas van Eerden terug in Dongen!

Foto:

Klaas van der Eerden is terug in De Cammeleur. Na het succes van zijn theatershow ‘Breedbeeld’ is hij op vrijdag 8 November 20.15 uur weer terug in Dongen met zijn nieuwste voorstelling Sixpack.

De laatste jaren heeft Klaas van der Eerden zich in een rap tempo omhoog gewerkt als cabaretier. Met lovende recensies en diverse prijzen waaronder de jury én publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival is Klaas van der Eerden geen onbekend gezicht meer in de cabaretwereld. Ook was hij presentator van televisieprogramma’s als Het Klokhuis, Whipeout en was hij te gast bij programma’s als Ik Hou van Holland, Rayman is Laat, De Dinoshow en Mag Ik U Kussen.
Bij de voorstelling Sixpack komen nog één keer de beste typetjes, conferences en muzikale hoogstandjes van de afgelopen 12 1/2 jaar voorbij. De voorstelling Sixpack is namelijk een voorstelling met de beste stukjes uit de 6 eerdere shows van Klaas. Het algemeen Dagblad omschreef één  van zijn vorige shows als “boordevol originele vondsten en hoge grapdichtheid”.  De telegraaf schreef over Klaas van der Eerden: “Hij is vrolijk, muzikaal, kan zingen, dansen en zijn typetjes zijn prachtig!”. De compilatie show Sixpack is een snelle en gevarieerde cabaretshow met bijvoorbeeld de Human beat-box, dwarsfluitact of de witte hangjongeren. Kortom, een vat vol herkenbaarheid voor de vaste fans maar ook een ideale manier om voor het eerst kennis te maken met de veelzijdigheid van Klaas!
Wij van stichting Donckhuys zijn daarom enorm trots om dit jaar Klaas van der Eerden voor het 2de jaar op rij aan u te mogen presenteren. Voor meer informatie over de voorstelling of de kaartverkoop kunt u terecht op www.donckhuys.nl. Ook kunt u tijdens kantooruren voor kaartjes terecht bij de Cammeleur (Hoge Ham 126, Dongen). Een ticket kost €19,00 inclusief een hapje, drankje en live muziek na afloop.