ONI maakt zich op voor grande finale tegen VVAC

Foto:

Aanstaande  zaterdagmiddag om 15.00 zal ONI de laatste strohalm moeten pakken om promotie naar de 3e klasse te kunnen bewerkstelligen.
In deze alles of niets wedstrijd treft ONI het groen witte VVAC uit Blokland wat zaterdagmiddag een dure 3 punter wegkaapte bij ZBC in Zwijndrecht.

Een fysiek sterk en slim spelend VVAC hield het hoofd koel in soms rumoerige wedstrijd waarbij ZBC zich teveel verbaal liet gaan en hiervoor het deksel middels een penalty op de neus kreeg. Beide teams kregen niet al teveel kansen of mogelijkheden maar waren wel bereid om tot het gaatje te gaan, ONI is dus gewaarschuwd en zal tot op de bodem moeten gaan om deze groen witte machine van zich af te houden.

Met een boomlange spits binnen de gelederen bij VVAC, die overigens van minuut 1 tot 93 loopt te sleuren, heeft VVAC een levensgevaarlijke spits binnen de gelederen en is het taak aan de ONI defensie om deze aan banden te leggen en te houden. De aanwezige ONI spelers en trainer waren het er snel over eens dat ONI vol aan de bak moet om het beoogde doel te bereiken, er zal vanaf minuut 1 met het koppie gespeeld moeten worden en voor de volle 200% aan inzet aan het daglicht gebracht moeten worden tegen een tegenstander die fysiek prima in elkaar steekt.

De wedstrijd die om 15.00 begint zal ook nu weer worden gespeeld met een door ZELOO SPORT&FINANCE beschikbaar gestelde wedstrijdbal.
Een wedstrijdbal die overigens na de wedstrijd klaar ligt voor de maker van het mooiste ONI spandoek. Gezien de verwachte drukte, doet het bestuur een dringende oproep om zoveel als mogelijk te voet, of anders met de fiets naar het sportpark te komen, zeker gezien het feit dat er eerder op de dag het 2e ÉMTE JEUGDKAMP word gehouden en het Tennis toernooi bij de buren welke zullen zorgen voor extra drukte op het parkeer terrein doet het bestuur deze dringende oproep.

Alles en iedereen maakte zich op voor de climax van een goed seizoen, waarbij alleen het mislopen van het Kampioenschap een grote domper was en is, deze domper kan a.s. zaterdag alleen met winst naar de vergetelheid worden gespeeld. Spelers en technische staf roepen alles en iedereen op om op welke manier dan ook de mannen van TEAM ONI 1 met alle mogelijke middelen te komen ondersteunen, maar wel met ALLE RESPECT voor de tegenstander.

Laten we er met ons allen, ook de bezoekers uit OTTOLAND, een gezellige sportieve finale middag van maken. Het woord is nu aan de spelers van het ORANJE/BLAUW en GROEN/WIT. GAME ON.!!!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen