Nieuwe ‘beleving’ in recreatiebad de Vennen

Foto:

Deze maand wordt er bij Zwembad de Vennen gestart met het renoveren van de kleedlokalen. Hier zullen de vloer, wanden, plafonds maar ook de kleedhokjes en de kluisjes geheel vernieuwd worden.

Deze werkzaamheden zullen ongeveer zes weken in beslag nemen. Er wordt geprobeerd om alles zoveel mogelijk door te laten gaan. In verband met deze werkzaamheden is het in de laatste week van juni en de eerste week van juli een beetje behelpen in het zwembad. De kleedkamers zijn van 23 juni tot en met 6 juli, door het leggen van een nieuwe vloer, zeer beperkt bruikbaar.

In deze twee weken gaat het recreatiebad een weekje dicht. Tijdens deze week krijgt het bad een grote schoonmaak. Verder zal in het bad een geheel nieuwe beleving gecreƫerd worden door het aanbrengen van een stripverhaal op de wanden. Ook zullen er nieuwe recreatieve elementen in en om het water geplaatst worden waardoor vele nieuwe uitdagende speelmogelijkheden voor kinderen ontstaan. Als het recreatiebad klaar is zal het water van het wedstrijdbad overgepompt worden naar het recreatiebad, zodat dit weer snel open kan. Daarna gaat het wedstrijdbad een week dicht voor groot onderhoud. Het is even doorbijten maar dan, met de zomervakantie voor de deur, is het zwembad weer helemaal up-to-date.

Van maandag 25 juni tot en met zaterdag 30 juni is het recreatiebad niet in gebruik. de doelgroeplessen en het recreatief zwemmen komt deze week te vervallen. Van 1 juli tot en met 6 juli is het wedstrijdbad niet in gebruik. De doelgroeplessen, banen zwemmen, recreatief zwemmen en de zwemlessen komen deze week te vervallen.

Openingstijden zwembad tijdens de vakantie
Maandag tot en met vrijdag 10.30 – 19.00 uur
zaterdag en zondag 10.30 – 17.00 uur

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen