ONI wint oefenwedstrijd van Sleeuwijk met 1-2

Foto:

De eerste oefen wedstrijd is een prooi geworden voor de manschappen van Andre van Vugt en Ad Broeders. Met treffers van Bas van Meel en Jory Broeders in de 2e helft, na eerst met 1-0 achter te zijn gekomen in de 1e helft, draaide men de eindstand naar een zeer prettige aanblik.

Good old John Broeders had het overigens al voorspeld dat de 2e helft een prooi voor ONI zou worden en zijn vooruitziende blik werd nog de waarheid ook. De nieuw bakke trainer Andre van Vugt van ONI zal een gulle glimlach niet hebben kunnen onderdrukken, daar hij enkele maanden geleden juist afscheid had genomen van Sleeuwijk, en wat is er prettiger beginnen dan met een overwinning op je oude club.

De uitslag daargelaten was het voor alle 22 ONI’ers een zeer nuttige wedstrijd waarin men de nodige arbeid heeft moeten leveren om tot dit beoogde resultaat te kunnen komen, er zitten weer een paar extra meters in de benen. Zelfs het Sleeuwijkse kunstgras heeft de pret niet kunnen drukken en zorgde voor een prima start van de oefencampagne.
Deze oefencampagne zal a.s zaterdag zijn vervolg krijgen als kersvers 2e Klasser WOUDRICHEM op bezoek komt, wederom een flinke uitdaging voor ONI om tot een naar tevredenheid resultaat te komen.

PROGRAMMA ONI ZATERDAG 19 AUGUSTUS
14.30 ONI SELECTIE – WOUDRICHEM
DINSDAG 22 AUGUSTUS
19.30 ONI 1 – RAAMSDONK
DONDERDAG 24 AUGUSTUS
20.00 RAAMSDONK 2 – ONI 2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen