Feestelijke dag voor Plugro Liberty Dames 1

Zondag 14 mei stond voor Plugro Liberty dames 1 de wedstrijd tegen Pelikaan dames 1 op het programma. Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd teleurstellend verloren, dus het moest nu anders. Er werd van te voren besproken dat er volle druk gezet moest worden, om zo de tegenstander geen kans te geven.

De dames begonnen dan ook fel aan de wedstrijd, maar helaas werd er halverwege de eerste helft de 0-1 gemaakt. De eerste kans werd nog gestopt door Sanne van Steen, maar de rebound zat erin. Dit hield de dames echter niet tegen en gingen er met nog meer energie in. Dit resulteerde vrij snel daarna in de 1-1; een mooie pass van Lisa van Riel die keurig werd afgerond door Eveline Kahlman.

Na de rust werd deze energie vastgehouden. Na ongeveer tien minuten werd de 2-1 gescoord door Chelsea van Helmond met haar backhand. Helaas duurde het niet lang voordat de 2-2 werd gescoord. De spanning was te voelen. Maar in een rommelige situatie in de cirkel van Pelikaan zorgde Jill Voskuil voor het laatste zetje, met als resultaat de 3-2. Na nog spannende laatste minuten was daar het fluitsignaal en waren de 3 punten in de pocket.

Later die middag is er nog een mooi feestje gevierd bij Liberty, waar Plugro Liberty Dames 1 zich ook weer van hun beste kant heeft laten zien. We kunnen dus terugkijken op een hele mooie dag!