Op weg naar het OPF: ‘Van Eigen Bodem’

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: Van Eigen Bodem. Zij treden op tijdens Koningsdag 27 april van 15.30 tot 16.30 uur op het Bouw podium in Park Vredeoord.

Van Eigen Bodem
Stel je dit eens voor: Je bent op stap met vrienden en vriendinnen. Er speelt een band uitsluitend nummers die jij allemaal kent! Je bestelt nog een rondje en voor je het weet staat iedereen mee te zingen, te dansen en te springen.

De setlijst van Nederpop coverband Van Eigen Bodem is een mix van Pop in je Moerstaal en de Vrienden van Amstel live. In het Nederlands, in het Engels, de klassiekers van toen en de hits van talenten van NU. Bløf, Marco Borsato, Kane, Nielson, Doe Maar, Armin van Buuren etc. En ook Guus Meeuwis en André Hazes komen voorbij… Alles kan zolang het van eigen bodem is. Van Eigen Bodem is een echte live band. Ideaal voor een gezellige avond in de kroeg maar ook te gek voor een dampend feest in een zaal, de feesttent, tijdens een festival of op het plein. Het plezier en enthousiasme spat van het podium en dat maakt Van Eigen Bodem niet alleen prettig om naar te luisteren maar ook om naar te kijken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen