Introductie mantelzorgwaardering per 1 december

Foto:

Op de Dag van de Mantelzorg heeft wethouder Piet Panis tijdens een bijeenkomst voor mantelzorgers in De Cammeleur aangekondigd, dat per 1 december de zogenaamde ‘mantelzorgwaardering’ in de gemeente Dongen wordt geïntroduceerd. Op deze manier wil de gemeente mantelzorgers waarderen voor hun hulp en ondersteuning aan degene voor wie zij zorgen.

De mantelzorgwaardering 2015 bestaat uit 2 waardebonnen, met elk een waarde van € 25,-. De waardebonnen zijn te verzilveren bij een achttiental deelnemende winkeliers en ondernemers, die aangesloten zijn bij Dongen Promotion. De mantelzorgwaardering 2015 is vanaf 1 december 2015 af te halen bij ContourdeTwern.

Spelregels
Hoe de mantelzorgwaardering 2015 kan worden afgehaald, wie de deelnemende winkeliers en ondernemers zijn en wat de andere ‘spelregels’ zijn, wordt in week 48 gecommuniceerd via de gemeente Dongen, ContourdeTwern en via de lokale en regionale media.

Dag van de Mantelzorg
De ‘werkgroep mantelzorg’ van ContourdeTwern Dongen had op de Dag van de Mantelzorg een speciale ‘verwen- en ontspanningsavond’ voor mantelzorgers in De Cammeleur georganiseerd. Het was een gezellige, ontspannen avond met lekkere hapjes en diverse optredens, o.a. van Pater Adrianus. Het koor Klinkklaar zorgde voor de muzikale omlijsting van de avond. Aan het einde van de avond kregen de mantelzorgers een goodiebag mee naar huis, die mede met hulp van Dongense ondernemers en winkeliers was gevuld.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen