Spullen gezocht voor rommelmarkten verenigingen

Foto:

Er zijn diverse verenigingen in Dongen die in de loop van het jaar een rommelmarkt houden met als doel het spekken van de clubkas. Atletiekvereniging Atledo en Carnavalsvereniging De Raore Schutters zijn voor hun rommelmarkten op zoek naar spullen die u niet meer gebruikt.

Atledo
Ook dit jaar opent Atledo weer de poorten voor haar jaarlijkse Rommelmarkt. Zondag 7 juni as. kun je van 11.00 uur tot 15.00 uur je slag slaan op ons mooie terrein aan de Hertog Janstraat. Om onze Rommelmarkt te laten slagen hebben we veel spullen nodig. We doen dan ook een oproep aan de bewoners en bedrijven van Dongen om zaken die ze kunnen missen of toch al wilden opruimen naar Atledo te brengen. Kleding, huisraad, speelgoed, boeken, klein meubilair, het is allemaal welkom. Je kunt je spullen op zaterdagen bij Atledo inleveren tussen 9.00 uur en 11.00 uur. Ophalen kan ook. Bel dan 0162 – 32 12 42 of mail naar [email protected]. Atledo gebruikt de inkomsten uit de Rommelmarkt voor jeugdactiviteiten en de aanschaf van materialen Steun Atledo, dé Atletiek- en Trimvereniging van Dongen.

De Raore Schutters
Al vele jaren organiseert Prinselijke Carnavalsvereniging de Raore Schutters uit Dongen-Vaart ook dit jaar weer op de laatste zondag van augustus de jaarlijkse rommelmarkt. Dit jaar zijn we alweer toe aan de 40e editie (een waar jubileum dus) en deze zal plaatsvinden op zondag 30 augustus 2015; aanvang 11:00 uur. Plaats van handeling is wederom het terrein achter café-zaal ’t Karrewiel aan de Vaartweg in Dongen-Vaart.

Aangezien we nog wel wat spullen kunnen gebruiken voor de verkoop, gaan onze leden elke zaterdag op pad in Dongen en de directe omgeving om handelswaar te verzamelen. Dus mocht u nog spullen hebben waar u vanaf wilt, maar u vindt deze nog te mooi om weg te gooien. Neem dan contact op met de Lian de Smit (’t Karrewiel); tel: 0162 – 321 639, onze leden komen deze spullen dan graag bij u ophalen. In verband met de milieuwetgeving mogen wij echter geen diepvriezers, gasflessen, televisies, frituurpannen, matrassen, bankstellen etc. meenemen. Wij hopen hiervoor op uw begrip! Kortom; doorzoek de zolder/schuur, neem contact met ons op en vergeet daarnaast niet om 30 augustus 2015 in uw agenda te zetten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen