Politie onderzoekt geweldsincident

De politie onderzoekt een geweldsincident dat zich maandag 8 september 2014 afspeelde in Dongen en Oosteind. De verkeersruzie begon op de parkeerplaats van een warenhuis in de Textielstraat in Dongen en kreeg een vervolg op de parkeerplaats van een tuincentrum in de Heistraat in Oosteind. Een ouder echtpaar zou op de parkeerplaatsen van beide winkels belaagd zijn door een ander stel van middelbare leeftijd.

Een echtpaar (65 en 67 jaar oud) uit Raamsdonksveer bezocht maandagmiddag rond 16.00 uur een winkel in de Textielstraat in Dongen. Er ontstond op het parkeerterrein een ruzie toen de 65-jarige vrouw -goedbedoeld- een andere automobiliste waarschuwde voor een bijna-aanrijding. De bestuurster van de achteruitrijdende auto was hier blijkbaar niet van gediend, stapte uit en reageerde agressief. Ze zou de 65-jarige vrouw vervolgens hebben mishandeld en kreeg daarbij hulp van haar mannelijke brijrijder. Omstanders susten het incident, waarop het oudere echtpaar besloot te vertrekken.
Tweede incident
Aangekomen op de parkeerplaats van een tuincentrum in Oosteind bleek dat het andere stel het oudere echtpaar was gevolgd. Er ontstond opnieuw een ruzie waarbij de 65-jarige vrouw weer mishandeld werd en tegen de grond werd gewerkt. Ze raakte daarbij lichtgewond. Ook beide mannen raakten met elkaar in de clinch. Omstanders grepen opnieuw in, waarna de belagers vertrokken. Het zou gaan om een stel van tussen de 40 en 45 jaar oud.
Iets gezien?
De 65-jarige inwoonster van Raamsdonksveer is lichtgewond geraakt en deed aangifte van mishandeling. De komende dagen hoopt de politie getuigen van beide incidenten te spreken. Heeft u de geweldsincidenten gezien en nog geen contact gehad met de politie, neemt u dan alstublieft contact met ons op via 0900-8844. Uiteraard stelt de politie, op basis van o.a. het kenteken, een onderzoek in naar de identiteit van het agressieve stel. De politie wil graag hun kant van het verhaal horen om een completer beeld te krijgen van de ontstane situatie.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen