Trekking kerstloterij Scouting St-Jozefgroep

Foto:

Begin november is Scouting St-Jozefgroep gestart met de verkoop van de kerstloten. Om de verkoop te stimuleren werden er weer diverse promotiefilmpjes op de mediakanalen geplaats waarin Pieter weer op humoristische manieren de kerstloterij aankondigde.

Omdat vorig jaar de lotenwebshop al een succes was is deze dit jaar uitgebreid. Alle leden hadden een lotenboekje met een eigen QR-code die meteen gelinkt was aan de webshop.
Mocht er bij de koper geen klein geld aanwezig zijn dan konden ze toch via de QR-code loten kopen. Hiervan is veelvuldig gebruik gemaakt. De gedachte om de trekking tijdens de gezamenlijke kerstviering in het bijzijn van alle leden, ouders en belangstellenden te laten plaatsvinden, is helaas met de nu geldende maatregelen  niet mogelijk. Daarom gaat  Scouting St-Jozefgroep dit weer digitaal doen.

Op vrijdagavond 17 december om 20.00 uur is de trekking live te volgen op https://www.kerstloterij.st-jozefgroep.nl/home of Facebook bij Scouting St. Jozef.

De uitslag van de loterij zal na de trekking worden gepubliceerd in het eerstvolgende Weekblad van Dongen en op genoemde Facebookpagina.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen