ONI afgedroogd met 6-3

Over de wedstrijd kan men kort en krachtig zijn, oni gaf niet thuis, en liet zich gewillig naar de slachtbank leiden door een veel scherper en fanatieker spelend MVV.
het was een totale off day voor de koploper deze middag.

Je kan er van alles bij halen over eventuele oorzaken maar dat bied geen oplossing, nee, men begon slap en zie dat gedurende de wedstrijd maar eens om te draaien, meestal lukt dat niet en zo ook deze middag niet. Mvv wist niet wat het overkwam en liep met 2 vingers in de neus uit naar 2-0 in de 25e minuut, dat de rust bereikt werd met deze stand mag een gelukje heten voor ONI, want de teller had ook zomaar op 4/5 kunnen staan voor Mvv. Deze doelpunten vielen na de rust weer wel en ONI stond erbij als een mak lammetje.

Ook een ijzersterk bezette bank gaf geen soelaas deze middag, helaas niet! ( ZIE FOTO) 5 – 0 met 81 minuten op de klok en dus nog 9 te gaan en juist in deze 9 minuten vielen de doelpunten voor ONI ineens als rijpe appels, want in 4 minuten scoorde men ineens 3 keer en kreeg Mvv het toch nog even benauwd. Sander de Bont 2 x en Floris Wouters zagen het doel nu ineens wel, mischien kwam het wel omdat de licht installatie 17 minuten voor het einde plotseling aansprong en ONI het licht zag.
Maar verder dan deze treffers kwam ONI niet en moest men met het schaamrood op de kaken de punten aan Mvv laten.

Door deze lelijke zeperd word de wedstrijd van a.s. zaterdag een echte topper, wanneer BLC op bezoek komt. een wedstrijd met als inzet de 1e plaats. Hierin zal oni moeten laten zien dat men ook met het mes tussen de tanden kan spelen want dat zal nodig zijn, daar de ex ploeg van trainer Kusters ONI heel graag een hak wil zetten en ONI dit koste wat kost wil voorkomen ONI moet er vol op klappen om tot een bevredigend resultaat te kunnen komen.! en men is het verplicht aan de hondstrouwe supporters om wat goed te maken na de 2 lelijke uitglijders zowel in de beker als nu dus in de competitie. ONI de bal ligt bij jullie nu. Game one!!