Hobby Expo Dongen grootste van Benelux

Foto:

De hobby expo wordt in 2016 op zaterdag 2 en zondag 3 april voor de vierde maal georganiseerd. Nu nog groter en mooier dan in de voorbije jaren. Dit jaar gaat Stichting Hobby Expo Dongen zijn expositie presenteren in de twee zalen van sporthal de Salamander in Dongen, en omvat de tentoonstelling nu een totale vloeroppervlakte van zo’n 2500 m².

Dit houdt in dat de organisatie een flinke stap gezet heeft en er voor gezorgd heeft dat deze Hobby Expo de grootste en meest veelzijdige niet commerciële internationale hobbyexpo van de Benelux is.  Voorzitter Ton Bresserslegt uit: “de afgelopen anderhalf jaar is er zeer hard gewerkt om het aanbod van nieuwe interessante maar ook spectaculaire hobby’s te vinden. Voor ons zelf hebben wij het gevoel dat wij daar in geslaagd zijn. Wij verwachten nu ruim 170 hobbyisten plaats te kunnen bieden om hun hobby te presenteren. Daarbij zijn prachtige hobby’s die wij nog niet eerder hebben kunnen presenteren.”

hobby2

“Het verbaast ons telkens weer hoeveel nieuwe hobby’s we tegenkomen” vervolgt Bressers. “De laatste expo hebben zo’n 120 hobbyisten hun hobby gepresenteerd en hebben we 1800 betalende bezoekers getrokken. Dit jaar zullen ongeveer 170 hobbyisten de zalen vullen en de bezoekers verrassen met ruim 100 tot 120 verschillende hobby’s Velen van hen geven ook demonstraties, wat de expo noch interessanter maakt voor.” Er is nog plaats voor exposanten. “Hebt u ook een leuke hobby en wilt u die graag met andere mensen delen schrijf u dan in via onze website www.stichtinghobby-expodongen.nl wij zien uw aanmelding graag tegemoet.”

hobby3

Oproep aan de Dongense vrijwilligers
Ton Bressers besluit met een oproep: “Nu onze hobbyexpo zo is uitgebreid zijn wij op zoek naar mensen die bij ons de handen uit de mouwen willen steken om gezamenlijk de sporthal om te toveren in een heus hobbyland. Ook hebben wij nog enkele mensen nodig die verantwoording durven te dragen, door in de zaal tijdens de expositie te helpen bij de ingang voor de kaart controle. Bent u zo iemand die dit graag met andere op zich wil nemen, neem dan contact op met onze secretaris Anton Van der Coer dit kan ook via onze website of telefonisch 06-12 84 60 94”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen