Eerste concert Jazzclub The Swinging Carrots bij De Viersprong

Foto:

Op zondag 10 januari 2016, is het eerste concert van het jaar 2016 van Jazzclub The Swinging Carrots op de nieuwe locatie. De New Orleans Buddies hebben de eer om voor het eerst op het podium te staan bij de nieuwe jazzlocatie van de Dongense club, Café Zalencentrum De Viersprong!

Na een periode van ruim twaalf jaar heeft Jazzclub The Swinging Carrots in december 2015 afscheid genomen van Partycentrum De Heeren van Dongen. Behalve een nieuwe locatie, verandert er verder niets. De entreeprijs blijft laag, vijf euro per persoon, de muziek blijft gezellig en er blijft genoeg ruimte om te dansen. Kom daarom allemaal op zondag 10 januari 2016 naar De Viersprong aan de Kanaalstraat 10 in Dongen voor het concert van de New Orleans Buddies.

Deze band, met een bezetting van zes personen, heeft een jarenlange ervaring. Het repertoire is zorgvuldig gekozen uit de New Orleans-richting. Toch verschilt het van andere bands. Liefhebbers van oude stijl jazz reageren enthousiast op het bijzondere repertoire van de New Orleans Buddies en de vertolking van de muziek.

De bezetting: Jan van Hulten, cornet/trompet; Henk van de Ven, klarinet; Frans van Tilburg, trombone; Rob van de Grit, contrabas; John van de Mortel, drums en Jan Thomas, banjo.

Het optreden in De Viersprong begint om 15.00 uur en duurt tot 19.00 uur. Op 14 februari 2016 is het volgende concert, dan met de Blue Pelicans. Voor meer informatie: www.theswingingcarrots.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen