Blog Marc Janssen: ‘Kerststollen en oliebollen’

Foto:

Nu we in het nieuwe jaar zijn beland en de verleidingen van de decembermaand achter ons liggen kunnen de afvalracekandidaten zich weer volledig gaan focussen op hun doelen. Hieronder lees je in de blog van Marc Janssen dat dat ook wel nodig is….

Kerststollen en oliebollen
Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar en dat al jullie wensen maar vooral jullie goede voornemens maar uit mogen komen!!!! Ik ben in ieder geval slecht begonnen………..of eigenlijk………..geëindigd.

Borrel
Nog even een shortbreak naar Milaan voor de Kerst, een stevige borrel op een fantastische en retedrukke afsluitende week en jaar bij De Drie Vissen, gezellige personeels- en andere eindejaarsborrels gecombineerd met een vakantiesluiting van de sportschool hebben zijn tol geëist. Niet alleen zakelijk geplust maar ook een kilootje of 2-3 qua gewicht. Mmmmmmmm……..en we waren zo goed op weg.

Knokken
Het zal knokken worden maar ik ga mijn doel niet bijstellen. Sterker nog, ik ben gemotiveerder dan ooit. 8 maart, mijn 50ste verjaardag, wil ik weer terug bij die magische grens van 100 kg zijn. Dan moeten die 31 kg er af zijn. Sjaak, Melina, Mark én Timo hebben me al laten weten dat dit vrijwel een onmogelijke opdracht zal worden wat mij altijd extra energie en motivatie geeft. Het zal toch niet waar zijn dat ik dat niet ga halen. Ik ook altijd met mijn grote b….. uhhhh mond.

Blij
Heren en dame van de sport en de voeding; ik zal blij zijn jullie volgende week weer te zien en dan “klappen we er weer op”. Zal blij zijn om me weer eens goed in het zweet te werken, mijn lichaam te ontgiften en weer als een vis door het water te speren en de laatste twee weken van het jaar als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen. I’ll be back!!!

Hallekideeeeeeeeeeeeeee…………………….

milaan2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen