Gratis bedrijfsfilm voor Hans Interieur & Meubels op Maat

Foto:

Het Dongense bedrijf zimniak.com bood deze zomer drie maanden lang een lokale ondernemer een gratis bedrijfsfilm. Voor nul euro, nada, noppes regelt zimniak.com camera, cameraman/ regisseur, licht en geluid en worden gedurende 2 uren op locatie opnames voor de montage van een flitsende businessclip.

Het was even rustig maar na een oproep op social media stroomden de laatste week van juni de nominaties binnen. Met her en der een verdacht (maar vast met goede bedoelingen) spel van een aantal bijna identieke voordrachten, enkele weinig originele “zelf-nomineerders” en een bedrijf dat ten tijde van de actie nog niet eens bestond. Een kleurrijke competitie dus.

Letterlijk ‘’in het zonnetje gezet”
Uit de vele aanmeldingen viel de keuze op Hans Buijs, die met zijn bedrijf Hans Interieur & Meubels op Maat op ambachtelijke wijze de schoonheid van houtbewerking in de praktijk toepast. De crisis en de teloorgang van zijn voormalig werkgever hebben hem juist de energie en motivatie gegeven om op latere leeftijd zelfstandig ondernemer te worden. En daarom geven wij hem nog graag een extra steuntje in de rug met een gratis bedrijfsfilm. Filmmaker Hans Zimniak verblijdde hem vanmiddag bij 38 graden Celsius en zetten hem letterlijk in het zonnetje met een reflectiescherm!

WINNAAR GRATIS BUSINESSCLIP JULI 2015: Hans Interieur & Meubels op Maat

Enkele fragmenten uit de motivatie van de inzenders:

  • “Hans is een keiharde werker en levert een prachtig product”
  • “Wordt met veel liefde en precisie aan gewerkt tot een prachtig eindresultaat”
  • “Op 50-jarige leeftijd vanuit passie en ambacht een eigen bedrijf de grond uit stampen. Wie doet het hem na?”

Hans Buijs werd door maar liefst 8 personen voorgedragen. “ik bedank hen  allen langs deze weg voor de support, en het blijft deze keer bij een bedankje want zoveel LED-zaklampen hebben we niet meer om weg te geven.”, lacht filmmaker Hans Zimniak.

De top 5 van aanmeldingen (in willekeurige volgorde):
– Firma Van Loon Dongen Land- en tuinbouwmechanisatie
– Closer2Talent
– *** Hans Interieur & Meubels op Maat ***
– Eurofolie
– Dongen Culinair

En zo komt er een mooi en warm eind aan de zomeractie In het Zonnetje van zimniak.com, die alle inzenders, genomineerden en de velen vrienden en relaties bedankt die via het massaal liken en delen van de berichten deze actie tot een groot succes hebben gemaakt!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen